Fadimee5 Herkese merhaba adetten 3 gün geçince test yaptım sonuç pozitif ti çift çizgi çıktı doktora gittim fakat doktor keseyi göremedi daha yeni dedi kan ve idrar verdim sonuçlar e nabizda gözüküyor ama beta hcg sonucu gözükmüyor acaba onun sonucunu istemedimi yoksa geç falan mi çıkıyor ben şimdi hamile miyim değil miyim kafam çok karıştı yokmu yardım etcek bilen birileri acaba 🌼🌼🌼
Gul-42 Fadimee5 kese gec gorunuyor canım yada alttan gorunuyor hayırlı olsun😀🧿 gec cıkıyor sonuclar bıraz
Busra333 Fadimee5 merhabalar cnm idrar testi yerine kan testi ver beta değerinde anlaşılır. İlkten benim de kese görünmemişti sıkıntı yok :)
teletabi Fadimee5 daha yeni olduğu için keseyi görememiş olabilir ultrasonla. Beta sonuçları geç çıkıyor canım
Fadimee5 Gul-42 hiç belirgin yok ilk oğlumda kaşık agrım çok olmuştu oğlum 4 yaşında bu arada unutmusum hepsini 😀
gokcekocyigit07 Günaydın, hakkınızda hayırlısı olsun, e nabıza çok geç düşüyor sonuçlar, kan verirken size barkod vermediler mi onunla netten bakabilirsiniz, kese geç görünüyor daha erken olabilir, Allah gönlünüze göre versin 🤲🌸
Fadimee5 gokcekocyigit07 evet verdiler bütün sonuçlar var ama bi hcg sonucu yok cevabınız için çok teşekkür ediyorum ❤
gokcekocyigit07 Fadimee5 barkod kodu ile netten tahlil sonuçlarına bakın, gittiniz hastane adını yazın tahlil sonuçları diye çıkar google da ona göre barkodun üstündeki bilgileri girerek öğrenebilirsiniz 😊
Fadimee5 Gul-42 evet büyük oğlumda çok kaşık ağrısı yaşadım ama bunda hiç bisey yok acaba yokmu bebek diye düşünmeden edemiyorum 😊
teletabi Fadimee5 sonuç çıkmıştır ama laboratuvar bazen onay vermiyo banada olmuştu birkere o şekilde sekretere söylediğinizde onlar laboratuvarı arıyorlar bilgi veriyolar sonra