SayeMom Addile dimi baksanıza acil bişey olursa doktor ultrasona bakarmış yoksa asistana devretmişler o görevide ne yazık yaa
SayeMom NurCeren00 vallahi sırf bebeğimi görmek bilmek için güleryüz gösterdim dediklerine sesimi çok çıkarmadım, yoksa az değilim onu oracıkta boğazlardım kendim bi sorunum olsa. Bidaha Allahım düşürmesin böyle yerlere insanları hepimizi.
SayeMom Hilkatkaradagli söle kız amaann özel zaten parasıyla illa bakcak devlette de randevu almışsın hadi bakmasın göriyim öylesine niye gelemicekmişiz çocuk var bi kere karnımızda öylesine gelmiyoruz hıh😁😁
SayeMom Serifeberay ıyyyy aynen öyle eş almıyorlar almadılar yani. Sinirlenmemek elde değil. Ultrason kağıdı desen yok. Yazık günah devlete gitmek zorunda kalan insanlara üzülmğyoe değilim eşleri 40 hafta boyunca bebegi adam akıllı canlı göremiyor.
Serifeberay SayeMom evet bizim bi arkadaşta görmemişti çok şaşırmıştım allah herkesin yardımcısı olsun böyle hizmete göz yumanlarıda ıslah etsin 🤷♀️
SayeMom cennetkokulum_ ay bunlara hiç güler yüz göstermiceksin zaten bu salaklara bu akılları kim veriyor anlamıuorum versene 1 tuşa basıp çıktısını aptal doktor. 😡
cennetkokulum_ SayeMom hiç o kadar heves ediyo annelik duygusu işte vermediler detaylı da vermezlerse fotoğraf çekicem artık o kadar yani
SayeMom Hnd3535 evet ya bunda eminim zaten ama aciller ve randevulu normal poliklinikler hiiiç mi hiç iyi değil baştan savma 😒
Allahneverdiysee SayeMom hahahahhahah bu aynı ben😂 sürekli görmek istiyorum doktorum 1 ay sonraya randevu verdi ben dayanadım başka doktorada gittim 😅😅