Sebihaygt Kiki-riki Aynn ama vücut istiyor diyabet hastası olduğum için su içme isteğine engel olamıyorum
Mom54544 deletedmom2014 Aynen ben 1 buçuk 2 garanti çoğu zaman 😂 söylüyorum da az tatlım az daha fazla içmem lazım diyo 😂
deletedmom2014 Semy Ben akşam saatlerine kadar su içmeyi bitiriyorum bide gece fitil kullanıyorum ayağa kalkmayayım diye eğer içersem vay başıma gelene 🤭😂
Addile deletedmom2014 çok litre içiyorum valla cigerleriö yanıyr sanki 😂 bide sabaha kadar içmeynce sabah böbrek kasık agrılarım oluyr kessin diyede içiyrm
deletedmom2014 Addile Bende önceden çok şişkinlik olurdu 3 litre su içtikçe cildim güzelleşmeye başladı şişkinliğim yok göbeğim çıktı ama kilom aynı. Baya faydasını gördüm 🙏🏻
Guneyinannesi1 deletedmom2014 3u geçiyor net su damacasini 2 günde eşimle bitirdik hatta çoğussunu ben :D
deletedmom2014 Guneyinannesi1 Valla helal olsun herkes baya içiyormuş ben 3 ama zorlaya zorlaya sudan tiksindim 😂
Sinemis35 deletedmom2014 doktor çayı kahveyi filan yasaklayinca bana su ve soda dan başka bir şey kalmadı ☺️