Elbet-birgun-kavusacagiz Deletedmom93428 çısimiz yoook çiş yoook diye dava acalik tazminat aliriz😀😀🤣😀🤣🤣😀🤣
Deletedmom93428 Avokadoo evet ya sinir olduğum o zaten zaten hastanede falan tuvalete girince kendimi virüslenmiş gibi hissediyorum bir de bu koca karınla idrar veriyorum kaybediyorlar 😁😁
Yamacin-Annesi Deletedmom93428 neden herşey seni buluyor diye düşünüyorum 🤔🙄 dicemde ilhan varankta benimde cisimi kaybettiler😂
MineLule Deletedmom93428 Benim kan ve idrar tahlilimi de kaybetmiştiler acilde gidip tekrar tahlil vermiştim
gazetecianne Deletedmom93428 bende verdim beklememek için çıkmıştım acilden 1 ay oldu sisteme girmediler çişimi kaybettiler demekki
Kuben Hastanenin kemdi sitesinden baktın mı Lab ssonuçlarına bir barkod veriyorlar ya hani .E nabız bazen ağırdan alıyor
Seda_nrr Hahahh12 Ay ne zor işleri varya Allah yardımcıları olsun ben kendi çişime tahammül edemiyorum ahsjjsnenwmke
Avokadoo @Deletedmom93428 ya bende cok zorlandm ilk valla bugun engelli tuvaletine girdm genus genis 😂 bi yere degdim degmedim korkusu olmadi