Aysayten Merhaba. Normal doğum sonrası oluşan dikişler için nasıl bakım yaptınız. ? Batikon ile 1.5 litre su kullanarak lababo sonrası temizlenin dediler. Ama silerek mi yıkar gibi mi nasıl yapıyorsunuz ?
Ask_hosmus Aysayten bana neden batikonlu su vermediler yaa sadece tentirdiyot la pansuman yap dedi o batikonlu su daha mı etkili🤔
Ask_hosmus Aysayten hey Allahım bende diyorum bu batikonlu su dedikleri şey ne sağol aydınlattığın için😂😂
Ask_hosmus Aysayten yok sadece ağrılar kesildi biraz ama tentirdiyot rahatlatıyo beni yaa soğuk olduğu için hatta doktorum doğum bitti dikişleri de attı dur bolca dökim dedi koca şişenin yarısını bana boşalttı 😂😂
Emelg Aysayten benm çok uzun sürdü. İlk dikişim açıldı tekrar dikildi oda açıldı o yüzden normal insanlara gçre 2 kat daha fazla sürdüdiyebilirim 50 günü falan buldu dimişsiz toplanması
Emelg Aysayten benm çok uzun sürdü. İlk dikişim açıldı tekrar dikildi oda açıldı o yüzden normal insanlara gçre 2 kat daha fazla sürdüdiyebilirim 50 günü falan buldu dimişsiz toplanması
Emelg Aysayten ben yapmadım bir iki kez şiş görünce souk bişe koydum snaki tam hatrlamıyoeum ama öevremde yakın zamanda doğum yapanların söylediği daha hastanrde doğumdan hemen sonra koyöaya başlıyorlarmıs
Prensesannesi16 Aysayten yok yapmadım ama sizi rahatlatması için koyabilirsiniz bence.batıkon yeterli geliyordu