ftmnrdmrl 34+5 daha bugün gittik kontrole 2700 küsür dedi doktor kilosu için gayet iyi dedi plesanta previa nedeni ile biz de 37 haftalık doğacağız nasipse 1 Eylül de olacak doğum bugün onu kararlaştırdık şafak 15 🙈👣
Prettywoman91 yazzz07 o zaman boyu uzundur haftasına göre kilosununda öyle olması normal. Bence takmayın kafanıza :)
Serapugur Kizlar baktırdım açlık tokluk şekerime hicbisey çıkmadı yarın doktora gostericem sanırım kavun karpuzdan oldu su fazlalığı başka sebebi olabilirmi
yazzz07 Serapugur Serapugur doktorunda iki seçenek sunmuştu zaten , kavun karpuz ve şeker. Şeker çıkmamasına çok sevindim :)
birisi30 Deletedmom93428 dr plasentan güzel besliyordur dedi 😅 2numara kızım 35 te 2700 dü yine de 3655 doğdu bu ne kadar olacak korkuyorum valla 🙈😁
Leylarana 35+0 2630 gr dedi. Geçen hafta ile bu hafta arasında 130 gr almış, haftasıyla uyumlu dedi. Ama ben ölçümlere pek güvenmiyorum. Belkide geçen hafta daha az almıştı bu hafta daha çok aldı.
Gamzeblt yazzz07 34 de 2500 dü gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi 37+2 de gidicem 3 gün sonra bakalım kaç kilo olmuş
Veralynn Tuba2019 Benimde 33 haftada 2000gr demişti bana da az geldi hatta baya canımı sıktı çünkü yarasın diye yemediğim şey kalmadı ters tepiyo sanki 🤦♀️
Tuba2019 Veralynn bende öyle ama saglikli olsunda 37 38 kadar 3 kilo yeterli bence haftada 250 gr almasi lazim