Meryem85 yazzz07 benim 35.5 günlükken3.500 kilo perşembe 37 haftalık olucaz kontrol var inş çok almamıştır çatı muayenesi var 3. Gebelik
Sunay10 Serapugur benimde fazla kavun karpuz şeftali çok isterse yiyorum açlık tokluk kan verdim aile hekimine gittim sorun çıkmadı şuan 35/3 haftalık olduk aynı devam ediyor su ama artma yok aynı seviyede
Meryem85 Sunay10 perşembe Çarı muayenesi var eğer uygunsa açılma varsa suni sancı falan denebilir 38 haftada ama kırkı beklerse çok kilolu olur tüm tahililler yapıldı hepsi normal şükür hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
yazzz07 Haticecakirr aynen ama yok elimizde . Doğru düzgün göstermediği için çıktı olarak almadık. Video da belli olmuyor ölçüleri :)
Senel6767 Seldayorulmaz bugün bende gittim 36 0 hafdadayız 2260 dedi banada 3 hafda geridesiniz dedi ve bacak boyu kısa dedi İNŞALLAH yanılıyordur
yazzz07 Senel6767 ultrasonda yanılma payı oluyor malesef. Az ya da çok çıkabiliyor. O yüzden olumsuz düşünmeyin 🌸
Veralynn Tuba2019 Benimde 33 haftada 2000gr demişti bana da az geldi hatta baya canımı sıktı çünkü yarasın diye yemediğim şey kalmadı ters tepiyo sanki 🤦♀️
Serapugur 1aleyna2 meyve kuruyemiş soda su dondurma süt bunlari düzenli yiyorum yemek olarak brokoli semizotu çok yedim haftada iki kez köfte tavuk sabah kahvaltida kasar çok tüketiyorum böyle😂
Aynrr_122 Serapugur canım bende çok kavun karpuz yiyorum ama her gittiğimde suyu iyi dedi hatta şekerim düşük çıktı inşallah geçer üzülme sıkma canını