Dilarasutoprak41 Kızlar elektrik süpürgem hiç iyi çekmiyor yeni alacağım ne önerirsiniz süpürürken çok zorlanıyorum 🥺
Efuli61 Arnica tesla premium öneririm çekim gücü çok iyi 4yıldır azalmadı hiç..philipse falan boşa para verme 😊
Dilarasutoprak41 Efuli61 teşekkür ederim canım normal zamanda olsa süpürürüm ama hamilelikte yere oturup süpürmek çok zor geliyor artık
Efuli61 Dilarasutoprak41 aynen eğilmek çok zor geliyo bana da bende ekstra olarak kablosuz dyson var onunla çok rahat ettim günlük temizliği onunla yapıyorum çabuk yoruluyorum hafif geliyo o bana
Dilarasutoprak41 Sabriyeinall teşekkür ederim canım benim sanırım bende tesla alacağım ses düzeyi nasıl bebiş uyurken ev süpürebilir miyim
Efuli61 Dilarasutoprak41 rica ederim canım etrafımda tavsiye ettiğim kişilerden alanlar da çok memnun..
Sabriyeinall Dilarasutoprak41 tesla sessiz olan serisinden sıfır ses diyemem ama normal süpürgelerden çok daha aşagıda ses düzeyi uyurken rahatsız etmiyor
Efuli61 Dilarasutoprak41 yok zaten genel temizlik için yeterli değiller aklın kalmasın..yatak altına kanepe altına falan girmiyo,
asyaebrar Dilarasutoprak41 philips marathon kesinlikle hem hafif hem sessiz hemde mükemmel çekim gücü var .
Dilarasutoprak41 asyaebrar teşekkür ederim canım bakalım hangisi daha çok gelirse onu alacağım büyük ihtimalle bide şey sorucam ince halıları süpürürken kaldırıyor mu
Ceysii01 Philips cok iyi filtresinide yikayip temizleyip guzelce kurutunca ilk gunki gibi cekiyo nerdeyse haliyi kaldirio yerinden ben cok memnunum