Cansu-12345 Kızlar canım aşure çekmişti bende gidip aldım ama üzerinde bol tarçın vardı internet de zararlı olduğu yazıyor varmı bilgisi olan
Annesininbitanesi1 Cansu-12345 valla canım ben bugün sütlaç yedim bol tarçınlı nasıl bir zararı varmış ki ilk defa duyuyorum
poyrazinannesi3547 Cansu-12345 sanırım ilk haftalarda yememek lazım tarçıni kaç haftalıksınz Allahın izniyle bi şey olmaz diye düşünüyorum
Meleekk Cansu-12345 canı aşure çekmeyen varmı acaba şu günlerde her reklam da aşure var valla ağzım sulanıo 😂 tarçın hakkında bilgim yok maalesef 🤷🏻♀️ bişey olmaz inşallah 🙏🥰
Cansu-12345 poyrazinannesi3547 30 haftalığım ama kasılma olur gibisinden okudum bi tedirgin olmadım değil
Cansu-12345 Meleekk sorma kaç gündür canım istiyor bugün aldım ama yedikten sonra bakmak aklıma geldi 😒😂
Annesininbitanesi1 Meleekk benimde kaç gündür canım istiyor varya deli gibi dışardan yemekte istemiyorum 😂
Annesininbitanesi1 Cansu-12345 ilk defa duyuyorum bilen varsa yazar inşallah 22 haftalığım bende canım
Meleekk Annesininbitanesi1 bende belki komşular getirir diye bekliyorum bu hafta biri yapar herhalde 😂😂😂😂
Annesininbitanesi1 Meleekk anneme söyledim canım bende artık yapsın diye dayanamadım valla ya bekliyorum bu haftanın sonunu
Meleekk Cansu-12345 cumaya kadar baktım getirmediler bende ya satın alırım yada enerjim olursa kendim yaparım 😃😂😂inşallah gelir komşudan ya geçen sene getirmişti birisi bu sene de gelir umarım 🙏😂😂
Yamacin-Annesi Meleekk ah bizim burda getiren yok biri getirse 😅 neyse insanlık yapıp ben goturcem onlara😅
Meleekk Yamacin-Annesi valla bizim apartmanda 16 daire var 1 kişi getirmişti önceden belki yine yapar 😂😂inşallah yapar Aynen bende öyle yapıyım kimse getirmezse umarım enerjimiz yerinde olur 🙏
Meleekk Annesininbitanesi1 ah ah keşke annem burda olsaydı yapardı canım benim 🙁 görümce var 2 tane🐍🐍 onlardan da hayatta istemem Allah muhtaç etmesin onlara 🙏 kendim kendime yaparım artık 🥰 annenizin eline sağlık şimdiden afiyet olsun size 🙏