Mrymkdr Faziletttt Rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin.detayli ultrasyona gel diye doktor mu söylüyor
Pakize13 Mrymkdr Hayır kesenin etrafında kan var ve bebek sağlıksız dedi doktor yüksek ihtimal sakat oluyor kanama olan gebeliklerde dedi
istanbulluanne Mrymkdr Onu bende hissediyorum sırt üstü yatınca özellikle son 1 haftadr. Ama bebek mi emin değilim ki 😒
Pakize13 Hayırlı akşamlar hanımlar doktora gittiğimde kanama var denildi ve doktorum bana bu sağlıksız çocuklar da oluyor dedi bu kan olması çoğu insanda oluyor bunu biliyorum progestan kullanıyorum ama ilk defa saglıksız olur diye duydum sizin bilginiz varmı acaba 3 gündür harap oldum şuan 13 +1 günlük hamileyim vede doktorum o kadar rahat söylediki sanki normal birşey söyler gibi gerçekten yıkıldım
Haribo Pakize13 bence korkup psikolojini bozma. Yerlesme kanamasi bile olabilir. Baska doktora görünmeni oneririm.
Haribo 19+3üz. Gecen haftalarda iceriden dokunuyor gibi hissetmistim ama dün dışarıdan gördüm cok güzeldi :) detayli icin 20si mi yoksa 31i mi çok kararsızım. Aradaki boşlukta sehir dışında olacağız. Tetanozu da 3 gün önce yaptirdim. Korktuğum gibi bir agri olmadi. Sadece dokununca agriyor.
Pakize13 Hayır kesenin etrafında kan var ve bebek sağlıksız dedi doktor yüksek ihtimal sakat oluyor kanama olan gebeliklerde dedi
Mrymkdr Pakize13 bacım sırtını Allah a da ya bol bol dua et duanın acamayacagi kapı yok ancak allah dilerse olur sende dua et Rabbim hepimiZin evladını bağışlasin
Pakize13 Haribo dışardan kanamam yok bebeğin kesesinin etrafında vardı zaten kanama bölgesi 3 gün önce gittigimdede sağlıksız bebekde kanama olur dedi
Mrymkdr istanbulluanne bebek bebek bence bizimkiler küçük diye çok hissedemedik yoksa hisseden de var
Mrymkdr Pakize13 ablaminda rahim içinde vardı kanaması ama yatip dinlendi masaAllah doğdu kızı şimdi 4 yasinda
Hayalvemasal Esrazoan bende 2 hafta sonra gidicem rabbim her anne babaya eli ayagi duzgun saglikli sihatli evlatlar versin insallah. Allaha emanet 🌹🌹🌹🤰🤰🤰🤰
Esrazoan Hayalvemasal inşallah canım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın , dualarda buluşalım inşallah 🙏🏻
Pakize13 Denizz01 inşaallah canım tek duam o 3 gündür yemeden içmeden kesildim geceleri uyku haram oldu bana
Denizz01 Pakize13 yok o haram uykunda duan eksik olmasın rabbmden ümit kesilmez benim komşuma doğana kadar down sedromu dediler p da kan içti kan ağladı ama turp gibi zeka küpü 😍 sen yeter k idua et aabret şükret h bişrycik olmaz