umudunannesiii Deletedmom23234 nrmalde 38.haftada çağırdı beni doktor ama ben ne olur olmz diye bu persmbe gdecegim nrmal sıra alip cnku 38 bana geç geliyor en son 33+5 de gtmustim 38 e gel alttan muayene edelm dedi direk
Deletedmom23234 umudunannesiii Tamam olsun korkmaaa 🤭 36 haftaliksin zaten bu haftadan itibaren alttan muayene edebilir çok normal☺️ kendini çok yordugun için nişanın gelmiş ne güzel keşke benimde gelse 🥺🧐
Kuzucccum umudunannesiii bnmde öyle oluyor doktoruma sordum olabılır dedı kokuyorsa muayene olursun dedı yoksa normal yanı dedı 36+5 haftalığım ben
Deletedmom23234 umudunannesiii Ama bak işte nişanın geldi diye hemen doğurmuyorsun kiii. 🤭 1 ay sonra da dogurabilirsin doktora git Perşembe günü o sana söyler. Ayrıca 36. Hafta doğum için erken değil.
umudunannesiii Deletedmom23234 Ay inşallah öyledir bkalm doktor ne diyecek Bence nrmal akıntı der ama bkalm :)
Deletedmom23234 umudunannesiii Valla bilmiyorum 🤷🏻♀️ bende senin söylediklerine göre fikir yürüttüm 😁
umudunannesiii _nurgulkiziv ay gerçekten mi ya. Benim fazla ayakta durmaktan olduguna eminim ama akıntı mi Nisan mj blmiyorm
_nurgulkiziv Bir parmak kadar beyaz sümüksü yoğun birşeydi sabah gelmişti gece 3 te adet sancısı gibi sancılarım başlamıştı.
SutlacimiYedimmiBen umudunannesiii nisanda olabilir ama rahim agzi yumusayincada oyle bi akinti oluyor bnde olmustu 5gun sonra dogurmustum
SutlacimiYedimmiBen umudunannesiii ama sizin haftaniz erken daha gerci bnde tam sizin haftanizda ve gununuzde doğurmuştum ilk oglumu
Nundiyebiri umudunannesiii Muhtemelen 1-2 gün önce ilişki yaşadıysanız ve korunmasızsa akıntı yogun kıvamda geliyor doktorum öyle demişti
Nundiyebiri umudunannesiii çünkü aynısı ı bende yaşadım hatta 39. Haftada doktor nişan değil dedi baya koyu kıvamlı oluyor biliyorum doktora resimde atmıştım aynen ilişki korunmasızsa akıntı böyle gelebilir dedi
semsem21 umudunannesiii Bayramdan beri her gün aynısı bende de geliyor. Perine masaji yaparken falan da geliyor hep. doktorum normal akinti oldugunu söyledi.