umudunannesiii Kzlar gündüz de post açmıştım içim içimi yjyiyor bugün ailem evimi temzledi doğum temizliği ister isgemez bende bütün gün ayaktaydim tuvalete bir gittim akıntı gbi beyax bı şey ama ilk kez bu kadar fyok ve yoğundu bir saat sonrası tkrar gttm tuvalege gene o tarz akıntı vardı beyaz şeffaf gbi Nisan olabilir mi bu yoksa nrmal qkinti mi acaba doktoruma da msj attm sordum smdi ama buraya da yazmak istedim 35+5 im ama ağrı acı hcbsye yok
Saripapatyam1 umudunannesiii 3 hafta önce bendende geldi ama çok şükür doğum başlamadı bi 3 haftada başlamasın inşallah 😁
2prens1prensesannesi7 umudunannesiii korkmayın pembe tonlarında oluyor son aylarda gelir sümüksü akıntı
Deletedmom23234 umudunannesiii Yanlış bilgilendirme yapılmasın lutfen 🙏🏻🌸 nişan beyaz, sarı, kahverengi, kırmızı ve pembe olarak geliyor. Çoğunlukla kahverengi veya pembemsi geliyor. Ama nişan olup olmadığının şöyle ayırt edebilirsin. Sümüksü yapidaysa nişandır.
umudunannesiii 2prens1prensesannesi7 googleden araştırdım beyaz ds olur falan dedi bir an çok korktum
2prens1prensesannesi7 Yok yok korkmayın takip edin kendinizi yeterli sürekli sıvı geliyorsa bel ağrılarınız kasık ağrılarınız varsa doktotunuza danışın
Deletedmom23234 umudunannesiii Peki daha sonra belli aralıklarla da Peceteye sildiğinizde de geliyor muydu ?
umudunannesiii Deletedmom23234 45 dk sonrası flan bir daha geldi yani ben o zman fark ettim iki kez oldu yani
Deletedmom23234 umudunannesiii Büyük ihtimalle nişanın gelmiş ama korkma. Kiminin nişanı geliyor 1 ay sonra doğuruyor kimi de 1 gün sonra. Haftan da erken değil zaten gelebilir çok normal ☺️
Polyannaa123 umudunannesiii canım bende ayakta biraz fazla durunca yorulunca yoğun beyaz akıntı geliyor belki seninki de öyledir.
umudunannesiii Deletedmom23234 ama bütün gün ayakta idim o yüzden akıntı da olabilir djge düşünüyorum naisl anlayacagm onu doktora gdip alttan muayene mi ettrmem grekiyir
Deletedmom23234 umudunannesiii Ya işte göremediğim için birşey diyemem ki ☺️ bildiğin sümük gibi yapısı var nişanın. Yani akıntı ile çok kolay ayırt ediliyor aslında. Nişanım geldi diye doktora gitsen çok önemsemiyorlar maalesef. Randevu gününü bekleyebilirsin eğer bu hafta doktora gideceksen ☺️
Deletedmom23234 umudunannesiii Edebilir. Belli olmaz geçen gün kontrole diye gittim hiç sancım yoktu nst’de sancılarım çıktı ve alttan muayene ettiler ve rahîm ağzında yumuşama varmış dediler 🙆🏻♀️ son haftalarda belli olmuyor bu işler. Sen hazırlıklı ol ❤️ ya kuzum bide 36 haftaliksin niye korkuyorsun ki dogum zamanın gelmiş zaten
umudunannesiii Deletedmom23234 nrmalde 38.haftada çağırdı beni doktor ama ben ne olur olmz diye bu persmbe gdecegim nrmal sıra alip cnku 38 bana geç geliyor en son 33+5 de gtmustim 38 e gel alttan muayene edelm dedi direk