Ozge2928 Zkskdkdkxk bende 32 haftalık hamileyim ona gidiyorum iyi bir doktor gibi sezeryan olacam ama korkuyorum 😔senin ilk mi . Görünce hemen yazmak istedim sana.
Zkskdkdkxk Ozge2928 ilk bende sezeryan olucam ocakta iki türlüde korkuyorum ama sezeryan daha rahat geliyor en azından başta acı yok sonra 1 hafta çekiyon
Alpdef Ben devlete gidiyorum çokta memnun tabi birwz sıra konusunda sıkıntı var ama doktorum memnunum ikinci sezeryanim.olacak kısmetse abdullah cevriogluna gidiyorum
Duce Çorlu’nun en kaliteli doktoru Oğuz beydir . Nerdeyse tüm Kadın doğum doktorlarına gittim fakat Oğuz beyi karşıma Allah çıkardı . Allah razı olsun 2018′de Devlet hastanesinde kızımın doğumunu yaptırdı şimdi reyapta ikinci doğumu yapacağım nasipse.
Deletedmom4548454 Mercimegimbenim merhaba ben dilber hanıma gidiyordm ama şimdi oğuz beye gecmeyi düsünüyorm hastaneyi ne sebeple sevmediniz merak ettm burada yabancıyım ilk defa gidecegim oguz beye merak ettm acıkcası😇
Mercimegimbenim Deletedmom4548454 tamamen ücretlendirme tahliller vs her şey şişirilmiş. Ama Oğuz bey 10 numaradır. 👍👍👍
Deletedmom4548454 Mercimegimbenim içimi rahatlattınz çok sagolun arastırdm memnuniyet fazlaydı o yüzden degistirmek istedm oguz beye gecmek istedm ama suan veganın muayene ücreti daha fazla mesela. Umarm reyapta cok şişirilme ücretler ödemeyiz🙈
Mercimegimbenim En son gittiğim de Vega 170 ti canım sonra 230 falan olmuş dediler şimdi kaç bilmiyorum diğer hastaneler vs nasıl bilmiyorum