Mom653 Kızlar canım dün aksamdan beri aşırı noodle çekiyor yesem birşey olurmu hamile iken yiyen varmı hamilelerden özür dilerim.caninz çekebilir
Deletedmom23234 Mom653 Hani içinde bı yağ var ya donudurulmuş olan onu koyma ama baharatıni falan koyup yiyebilirsin
Crcs Mom653 bi kaç kere yiyip prk de beğenmediğim hâlde tvde görünce canım çekmişti gebeliğin başında. Internetten bakayım dedim yorumları okuyunca midem bulandı vazgeçtim. Içimize sinmiyorsa sizi de vazgeçirebilir 🤐
YuvarlanamayanPandaa Mom653 ben arada yiyorum hatta daha yeni oğlumda istedi ama evde yoktu yani arada yemenin zararı olmaz
Berfin3 Mom653 ben hep yiyorum hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar açıkçası çokta severim hiç tiksinmedim
honeyland Mom653 daha 3 aylık hamile falandım yiyordum yiyecek birşey bulamadıkça ama artık yemiyorum canım istemiyor daha doğrusu 😊
Anesanne Mom653 ben de eşim yapmıştı bikaç çatal almıştım. Sen de öyle yapabilirsin hepsini bitirmeden yiyebilirsin.
canoldunbebegim Bende yedim ama sürekli değil bişey olmadı çok şükür çok sık olmadan yenebilir bence sonuçta dışardanda bi çok kez yiyoruz ister istemez