Cennet-polat oznuryakup44 nstde bebek uyumuş serum taktılar tekrar cekilcek hastanede bekliyorum 38+5 sancı yok bebiş gelmiyor yerini sevdi sabrımız kalmdi heyecan la bekliyoruz biz
alazzeyneperva oznuryakup44 bende aynı gündeyim bazen akşamları sancı olucakmış gibi oluyo ama devamı olmuyo bel ağrısı hep var bebeğim kanala girmis rahimde sadece yumuşama var açılma yok insallah persembe günü kontrolde sancı da çıkar artık doğururum sabırsızlık var yoksa normal yani bu haftalarda doğum olmaması
oznuryakup44 Hav12316 valla sezeryanın bu yönü güzel işte ne zaman doğuracağınız belli bu belirsizlik beni bitirdi valla
Eylul-bebek Bende 38+5 im ama malesef hiç belirtim yok hala yürüyüş egzersiz herşeyi yapıyorum ama gelmek bilmiyor 😔
Cennet-polat Eylul-bebek ayni valla adaçayı ve ahududu yaprağı çayı içmeye başladım bebeğimin 34den sonra kilo alımı çok yavaşladı ya 5hafta 500grm almış 😏neden böyle oldu okdr dikkatte ettim
Mehdisram 38+3 bugün biraz ishal olmuşum inşallah doğuma yakın olduğu içindir onun dışında bel ağrım hep var başka bi belirtim yok hep egzersiz yapıyorum olabildiğince yürüyoru mbakalım nolcak 😅
oznuryakup44 Yeminle mal gibi sürekli çamaşırımı konrtöl ediyorum nişan gelmiş mi diye kafayı yemezsek iyi😂
oznuryakup44 Cennet-polat ya 3 doğsa yine iyi ama hep ultrasondan düşük doğuyor diyorlar bende biraz korkuyorum
oznuryakup44 Gokceninannesii benim doktorum hiçbirşey söylemiyor ne kanala inmiş diyor ne kilosu iyi diyor hepsini sormazsam cevp bile vermiyor ben ilçede oturuyorum burda özel hastanede yok