Melikeelanur Bu hafta da hareket azlığı olabilir biliyorum yeri daraldığı için ama yine de sormak istedim sizin de öyle mi hareket var ama azaldi sanki gidemedim de hastaneye zaten 3 4 gün önce hastanedeydim herşey normaldi
Nurtrky Melikeelanur dün gittim 38+3 üm 6 saat hareket hissetmdm gerçktn harektsz çktı ve suyum azalmş artk
Kvsraykt Melikeelanur 37 ye girdim evet azaldı genelde toplanma oluyor ya da otururken önüme çok eğilirsem rahatsız olup ittiriyor
Babyrich Melikeelanur bende bugün 38 haftaya girdim artık sağlıkla gelsin istiyorum koskoca 9 ay bitti bu 10 gün bitmiyor 😅
Melikeelanur ElifBademmm olmadı bı akşam nst ye gitcem eşim de yok evde bı kızım daha var son zamanlar artık gerçekten yoruluyo insan doğsa da sağlıkla artık kızım da da hareketi az diye gidip suyum gelmisti doğurmuştum Allah korusun bişi olcak diye korkuyorum
ElifBademmm Melikeelanur iyi düşünün iyi olsun. Rabbim büyük birşey olmaz inşaallah ama tedbirli olmakta fayda var tabiki ne olursa olsun ihmal etmeyin
Nurtrky Melikeelanur teşekkür ederim çarşmba zaten gün vermişti doktorum o zamana kadar su idare eder dedi bebek hareketi olmzsa alıcak şuan şükür iyi sizlerede iyi doğumlar sağlıkla🙏🏻
Melikeelanur Babyrich aynen öyle gerçekten doktor 41e kadar bekletiriz olmazsa suni sancıyla baslatcaklar ama oyhe olsun istemiyorum ya suyum nişanım sancım kendiliğinden gelsin 🥺😓
Adilekorkmaz Melikeelanur benim doktorum gunde 10 kere hareket ediyorsa yeterli,suphelendigin zaman dinlenmeye gec yada uzan takip et dedi
Melikeelanur Adilekorkmaz bende geçenlerde gittim hareketi az diye oraya gidince daha ultrason a girmeden kıpır kıpır olmaya başladı güldüler hatta 10 kere hareketi yeterli dedi bana da evet ama böyle sert değil de dokunsam mi dokunmasam mi yavaş yavaş hareketi . Kızım da kordon dolanmisti doğduğunda da yine aynısı olcak diye korkuyorum
Babyrich Melikeelanur inşallah önce sancımız gelir suyumuzla beraberde bebek ve tüm bunlar bir kaç gün içinde sağlıkla olsun 🙏🏻🤗🥰
Adilekorkmaz Melikeelanur az kalmis haftaniz kotu dusunmeyin kendinizi strese sokmayin bebeginizde sizin stresinizden etkilenir
Melikeelanur Adilekorkmaz evet canım bitane daha olunca onun peşinde bazen oturup karnımı hareketini falan dinleyemiyosun inan fırsat kalmıyor kosturmadan . İlki gibi olmuyormuş onu anladım 😕