Deletedmom9823 Seda_nrr bi şirket buldum bugün aradım 2 kişi 450 e geliyomuş her işi yapıyolar dedi bn bu gidişle doğurcam yarına çağarim onları😀
Deletedmom9823 Seda_nrr bi şirket buldum bugün aradım 2 kişi 450 e geliyomuş her işi yapıyolar dedi bn bu gidişle doğurcam yarına çağarim onları😀
Seda_nrr Deletedmom9823 dolap içleri perde yıkama asma felanda yapıyolarsa tamam ama yoksa cam kapıya 450 ye gelecekse çüş 😂😂
btuban Deletedmom9823 bugün kontrolüm vardı sordum şiddetli bir sancı geliyormuş düzenli yalancı olmadığı anlaşılıyormuş 🙈
Deletedmom9823 Seda_nrr ahahahahahahah diyemedim havalı davrandım tamam arıcam sizi dedim sabah 9 akşam 5 dedi
Seda_nrr Deletedmom9823 Ay bu şirketlerinde saat olayı var işte uyuz oluyorum.Arkadaş okadar para veriyoruz iş ne zaman biterse ozaman gidilir ama işte
Deletedmom9823 Seda_nrr evet bende dedmki armuttan bi abla geldi akşam 9 a kdr oyalandı işi bitirmedi dedim bizde öyle bişey yok bitirirler dedi😀
Mihribancglr Deletedmom9823 kasılma sayar dan bak 10 dk da bir geliyorsa çok yakin demekki ben kasilma sayardan baktim 10 dk bir di ilk önce en son 2 dk bir düştü hastaneye gittim 5 cm açıklık var dedi direk doğuma alındım 2 saat sonra da doğum oldu zaten canim
Aysel0707 Deletedmom9823 kacta baslıyo o cok ozledım o yılanı😂😂😂sana yazarken bıle korkuyorum yemındrm😂😂😂