Nurklc38 swdws kurtaj olacaktım ama Kanamam başlamıştı kanamayla düşürürsün dedi doktor öyle de oldu Allaha şükür
swdws Nurklc38 çok geçmiş olsun bende şimdi çıktım doktordan hem içerde hem tüpte kese varmış hala değer düşmesi iyi kanama bekliyoruz dedi
Tmmz swdws merhaba canım ben de nisan ayında geçirdim 1. Doz iğne benim değerimi düşürmedi değerim en son 1000 oldu sonra 2. Düzümü oldu 2. Dozda 10. Günden itibaren düşürmeye başladı. Yani değer hemen düşmüyor panik yapma o yüzden geçmiş olsun 🙏🏻
Tmmz swdws doktorum 3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi Temmuzda bitti yasağımız denedik biz de şansa tuttu ilk aydan 🙈 şuan 6+4 haftalık hamileyim canım sağlıklı çok şükür 🤲🏻 Darısı isteyen herkese inşallah
Tmmz swdws evet insan illaki korkuyor canım ama yine de olumsuz düşünmemeye çalış zor biliyorum ama 😌🙏🏻
swdws Tmmz teşekkür ederim biran önce sonlanır inşallah ilk defa bugün belimde adet sancısı gibi sancı var hayırlısı bakalım
Tmmz swdws sıfırlanmaya yakın adet kanı gibi oluyor canım o da adet süresi kadar sürüyor. Ama benim toplam kanama sürem 35-40 gün sürdü teşhisinden sınırlanmasına kadar.😌