Kuzusunannesi swdws çok geçmiş olsun Allah bi daha nasip etsin sağlıkla inşallah. Bişey sormak istiyorum dış gebelikte kese büyüyomu yoksa hiç kese olmuyo mu
swdws Kuzusunannesi teşekkür ederim amin kese oluyor ama olması gereken yerde yani rahim içinde değil benimki tüpte oluşmuş mesela ve evet maalesef büyüdüğü için tüpü patlatma iç kanama yapma gibi riskler varmış
swdws Sulemmmihrimah beta kaçtı acaba sanırım 1500 üstü vajinal 3000 üstü karından görünmesi gerekiyor ama her ağrı dış gebelik demek değil içinizi ferah tutun benim ağrım kanamam lekelenmem hiç olmadı
Nurklc38 swdws canım yılbaşında geçirdim kanamm başladı 258 di sonra yükseldi 368 oldu 2 gün arayla sonra bi gün arayla 24 e düştü kendimliğinden düşük yaptım kurtaja gerek kalmadan
Kuzusunannesi swdws Anladım çok şükür ki size bişey olmamış Allah’ım en kısa zamanda yeniden bi bebek nasip eylesin
Ayseesr Sulemmmihrimah beta 2 kati artmiyordu ve toprak renginde lekelenmem vardi beta 1000 i geçince karın agrilarim basladi canm sonra yatış verildi