Cansu13 Aslihan949494 canım bende aynı sorun vardı 2 hafta gerilik. 35+0 da 2000 gr geliyordu ciğer geliştirici iğne oldum . 37+0 a kadar sıkı kontrolle gelebildik artık daha az kilo aldığı için doğumum gerçekleşti. Fakat şuan kızım yanımda gayet sağlıklı 2500 gr olarak doğdu ve küvöze de girmedi.
Aslihan949494 Cansu13 yaaa maşallah çok sevindim çarşamba günü perinatoloji doktorundan sonra sıkı takibe giricez bizde tam nedeni öğrenilecek ister istemez sıkıntıya soktum kendimi korktum ama sizin ve diğer arkadaşların yorumları beni rahatlattı açıkçası.Peki neden böyle oluyormuş bir şey söylediler mi
Aslihan949494 BamBi maşallah hayır öle düşünmeyin gelişimi iyi sizin bebisin olması gerektiği gibi masallah
Cansu13 Aslihan949494 bilmiyorum bebekle ilgili genetik de olabilir mimyonluk. Benim 33.haftaya kadar sorun yoktu sonra 35 de gittim gerileme oluşmuş. Doppler, suyum, tansiyon, nst hepsi iyi o yüzden 37+0 a kadar geldik sonra sezeryan oldum
Aslihan949494 Cansu13 aynıyız gerçekten benimde hiç bir sorun yoktu bugün gittim gerileme olmuş suyum iyiydi hareketleri çok iyi ama işte Bi gerileme var insaAllah ben ve bütün anne adayları sizin gibi sağlıkla kucaklarimiza alırız
Durunbigeldim Aslihan949494 benimde aynı 34+6 da gittim 1 hafta geriden geliyor ama herşey çok güzel dedi doktor. Bu aralar biraz stresli sıkıntılı günler geçirdim sanırım onun etkisi. Çünkü gayet iyi gidiyorduk. Doktor alır dedi bakalım bidahakine yakalar inşallah haftasını
Cansu42 Benimde 39 haftalik gelişim geriliği görüldu bi sorun yoktur ins ilk gebeliğim çok korkuyorum dogum yaklasmısken 😓
Aslihan949494 Aliasafmom merhaba merak ettim sizi bugün perinatoloji doktoruna gideceksiniz bebeğiniz nasıl bir sorun yok insaAllah
Aliasafmom @Aslihan949494 canım 2hafta gerilil var kan ve idrarda enfeksiyon çıktı idrarda protein pozitif gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi yarın sabah tekrar idrar vericem cok stres oldum napcam bilmiyorum
Aslihan949494 Aliasafmom hayır stres yapma daha çok tetiklenir bence gebelik zehirlenmesi değildir onun baya belirli belirtileri var diye biliyorum çünkü hiç üzme kendini gene haberdar et olur mu merak ederim ama bak cidden kendini sıkma bu daha çok zarar verir.bende sabah gidicem bakalım nedicekler haber veririm
Aslihan949494 Durunbigeldim evet ya önde giden çocuk gerilemeye başladı benimde öyle nts iyi hareketler süper ama anlamadık strese bağlıyor doktor yarın net öğrenicez insaAllah sizde stresten uzak durmaya çalışın evlatlarimizdan kıymetli değil hiç birsey
Kubra_baydar Aslihan949494 bende de öyleydi bebeğimde gelişim geriliği vardı artık bayaa saldım kendimi ne bulduysam yedim hiç kilo alırım faln diye düşünmeden çok şükür 37. Haftada gittim şimdi hala 1 hafta geriden geliyor dedi doktorum ama ilk zamnalara göre iyiyiz çok şükür
Aslihan949494 Kubra_baydar çok şükür sağlıkları yerinde olsun kilo olarak zayıf olsunlar doğunca hemen toparliyorlar ama bu gerilik gebelik zehirlenmesinden vs Bi durumdan olunca tehlikeli oluyor yoksa zayıflık bir şey değil zayıf bebekler daha çabuk kilo alıyor sizin bir şey kalmamış doğuma maşallah sağlıkla alın kucağınıza
Kubra_baydar Aslihan949494 amin insaalh dua edin bana lütfen gün geçtikçe korkuyorum 🥺🥺 ilk gebeliğim ne olacak nasıl olacak bilmiyorum valla
Aslihan949494 Kubra_baydar hiç korkmayın dün ben çok korktum çok üzüldüm ama herseyin caresi var artık bebeklerimiz Hamd olsun gelişimlerini neredeyse tamamladılar üzüntü bizi daha da geriye atıyor tabiki ederimmm hiç canınızı sikmayin🙏
Kubra_baydar Aslihan949494 çok sağolun Allah razı olsun inşallah sizinki kaçıncı gebelik cinsiyeti belli mi 🙏☺️☺️