Merveclsz Arkadaşlar merhaba doktorumu beğeniyorum iyi bir doktor ama adam çok ilaç veriyor ya 😂 1 ay önce takviye vitamin vermiş ücretli tabi aldım bebiş için dedim demir kullanıyordum onun yanında , bu ay balık hapı verdi tekrar demiri verdi magnezyum verdi yine gittim hepsini aldım ama daha geçen ay verdiği vitamin bitmemişti onu bırakıp balık hapına mı başlamalıyım acaba. Demir magnezyum sizlere de veriyor değil mi postlarda kullanan arkadaşları görüyorum ama bana ücretli balık hapı bilmem vitamin vs veriyor onu anlamıyorum. Soruyorum kan değerlerim vs herşey normal bide kilolu hamile kaldım 26+4 üm daha da hızlı kilo alırım diye korkuyorum sizler nasıl yapıyorsunuz sizin doktorlarınızda veriyor mu bu ilaçları 🙄
Kvsraykt Merveclsz Sadece kan ilacı kullanıyorum ben tahlil filan yapılıyor ama vitaminler hep normal seviyede hep sorar kullanıyor musun diye hayır derim
Beyzan Merveclsz Vitamin takvimlerini zaten devlet karşılamıyor. Onlar ilaç sayılmadığı için. Sizin değeriniz iyi olsa bile bebek nedeniyle ihtiyaç artıyor ve depolar boşalıyor üstelik o ihtiyaç emzirirken de artıyor o nedenle takviye kullanmak önemli. Üstelik OMEGA 3 bebek beyin gelişimi için coo önemli ve bizim balık tüketimimiz genel olarak az. Yani OMEGA almayacaksaniz o zaman haftada 2 balık yemeniz lazım 🤷🏻♀️
Busrag_ Merveclsz basta folik asit ve multivitamun kullandim. Sonra digerlerini birak dedi, decavit verdi 12.hafta gibi ama bana dokundu.Degistirdik. 5ayimda magnezyum ekledi. Kramplarin olursa al dedi.7.ayda basladi kramplar. Simdi sabah ac gyno ferro , kahvaltida magnezyum , 2-3 saat sonra ocean mummy multivatimin, aksama dogruda D vitamini kullanıyorum Beslenmeme dikkat ediyorum ama bana yetmiyor. Birinden birini almazsam aksama cok halsiz oluyorum.
Gizemin-minnakI @Merveclsz doktorun ne kadar güzel ilgileniyor işte . Bence burdan kimseden tavsiye Alman doğru olmaz . En iyisini doktorun bilir . Benimde kan değerlerim çok iyi . Multivitamin verdi . Pahalı bir ilaçtı . Eczaneye sorduğumda piyasadaki en düzgünlerden vermiş dedi . İçinde her vitamin var . 3. Ayımdan sonra da Demir vitamini ve kan ilacı verdi . Magnezyum ve balık hapına da başlatıcam dedi. Bunlar bebeğin beyin gelişimi için önemli . Bizler ne kadar doğru beslenebiliyoruz ki ? Bebeğin daha güzel gelişir .
Merveclsz Gizemin-minnakI kesinlikle haklısınız zaten çalışıyorum işyerinde düzgün beslenemiyorum o yüzden söylediği her ilacı alıyorum vitamin eksik kalmasın diye. Sadece fazla ilaç olduğundan bir sorayım dedim diğer arkadaşlarda benim gibi fazla ilaç kullanıyor mu diye
gokcekocyigit07 🤭 30.haftadayım bir çoğunu da kesti ona rağmen devam ettiklerim ve doğuma kadar devam olanlar ; Folik asit, kan hapı, demir hapı, b12 dilaltı hapı, multivitamin, progestan, oxopar kan sulandırıcı iğne, magnezyum
Merveclsz gokcekocyigit07 evet sizinde fazlaymış ilaçlarınız bebişlerimiz sağlıklı olsun da içeriz artık gerisi önemli değil 🙄
Kvsraykt Merveclsz Çünkü sonuçlar iyi çıkıyor kullanıyor musun diye soruyor bende hayır diyorum yazayım demedi hiç
Merveclsz Beyzan evet haklısınız genel olarak balık zaten tüketemiyorum ilacını vs almıştım içmeye devam edeyim. Evet vitamin omega bunları ücretli aldm sorun ücretli olması değil ki demir magnezyum vs fazla ilaç olmuştu ondan sizlere sorayım dedim sizde fazla ilaç kullandınız mı diye 🙄
Merveclsz Busrag_ ne güzel saatleriniz vs hepsi sırayla ben bilmiyorum neyi ne zaman içeceğimi bugün yarım saat arayla içtim vala
Busrag_ Merveclsz hepsini bir düzene oturttum.Daha rahat oluyor aksi halde unutuyorum. Arada biraz ara verin derim üst üste mideye ağır gelebilir sindirim açısından
Elcnbykckr Merveclsz Demir hapını Doğuma kadar iciceksiniz hatta Doğumdan sonradadevam edebilirsiniz. Onun dışında omega balık hapı da vitamin genelde oda veriliyor. Magnezyumu ağrılarınız kramplarınız olmasın diye vermiş doktorunuz
Merveclsz Elcnbykckr teşekkür ederim magnezyumun verme sebebini aydınlattığınız için valla doktor söylememişti
Ozgekdr Bende hepsini kullanıyorum. Multivitaminler ücretli oluyor zaten. Mecbur kullanıcaz bebegin gelişimi için hepsi.