feyzaa34 Bktbll canım 2 bardak ayran iç sol tarafına yat olmadı bitter çikolata ye sol yat illa az bi hissedersin🥰😘
YuvarlanamayanPandaa Bktbll aman sağlıklı olsunlarfa zor olur ama büyüyünce ikiz gibi arkadaş olurlar bende hep yakın isterdim yaşları ama 4 bucuk yaş olacak aralarında Rabbim şimdi kısmet etti
Elif0712 Bktbll bn ilk bebegimi 16 haftamda hissettim ikinciyi 19 da suan ucuncu 14 de hissettim 18 haftalik esimde hissediyor cok net
camellia Bktbll tecrübeli anneler 16. Haftada hissetmeye başlar derler ama endişe etmeyin 18. 19. Haftadan sonra ufak ufak hissediliyor ya genelde doktorunuza danışabilirsiniz.
Ozlem1297 Bktbll için hep rahat olsun inşallah canım Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻♥️
Tosunpasa Gizemnurrr Benim kızım var. O kadar xok hareket ediyor ki disaridsn bakan karnımı görüyordu resmen o hareketlerini falan. Benim çevremde de genelde erkek gebelik yaşayanlar daha sakin geçti çok hissetmedik senin kız diye öyle herhalde demişlerdi. 3-4 kişinin böyleydi. Kıza gebe olanlarda aksine çok hareketliydi ve erkenden geldiler benim kızda dahil. Kişiden kişiye değişiyor sanırım her gebelik farkli 🌼
Tosunpasa iki_tospik_annesii her gebelik farklı derler ya doğru sanırım. Teyzem de hep derdi üç kız doğurdum ama hepsinde farklı hissettim hepsi birbirinden apayriydi diye 🌼
msschemist Benim ilk gebeliğim ve 16 haftalıgım minik minik hareketler hissetmeye başladım 🥰 ama doktorum plesentam arkada oldugu için erken hissedebileceğimi söylemişti zaten . Belki sizin plesentanız öndedir ya da kilo faktörüde önemli oluyor tabi .
Bktbll msschemist belki de canim bilmiyorumki oglumda gene azda olsa hissetmistim ama suan hic hissetmiyorum