YuvarlanamayanPandaa Bktbll ya kız erkek değil canım benım her bebek her hamilelik farklı oluyo 31 haftalıgım oğlumda çok hareketlıydı kızım daha sakin görümcemin oğlu sakindi mesela o yüzden korkma hep arkası dönük benımki o yüzden az hissediyorum
gokcekocyigit07 Hafta olarak daha çok küçük hissedersin endişe etme her bebek, her gebelik farklı, ilk kızımda 18 de hissettim, 23 den sonra netleşti, bu kızımda 25 den itibaren ancak hissettim, 30 dayım daha yeni yeni güçlendi 🤭 stres olma hiç 🤗
DuaElf 2-prensesannesiii kilolumusunuz bende göbekliydim normalde de biraz onun etkismi var erken hissedememizde
YuvarlanamayanPandaa Bktbll aynen kuzum o yüzden sakince beklemek en iyisi bende çok korktum ama edincede rahatladım hemen eder inşallah senin fındıkta
Bktbll YuvarlanamayanPandaa amin canım inşallah birde oğlum cok hareketli 1 yasında onun peşine kosmaktan da hissetmiyor olabilirim belkide
YuvarlanamayanPandaa Bktbll oyy daha küçükmüş olabilir bazende biz uykudayken ediyormuş hissetmiyormuşuz doktorum demişti
Fundacanik Bktbll Canım bende 5 aylık oldum 21+4 bende yeni yeni az az hissediorum benimde 2.gebeligim ve erkek normal diyorlar bilmiyorum bende burda bekliyim ozaman.😊
YuvarlanamayanPandaa Bktbll aman sağlıklı olsunlarfa zor olur ama büyüyünce ikiz gibi arkadaş olurlar bende hep yakın isterdim yaşları ama 4 bucuk yaş olacak aralarında Rabbim şimdi kısmet etti
feyzaa34 Bktbll ben 14 15 kıpırdanmalar hissettim asıl hareketini 19 da hissettim ilk gebeliktede 20 de hissetmiştim
kids0305 Bktbll benimde ikinci gebelik 20.haftamdayim cok nadir 2-3 kez hissettim. İkincide erken hissedilir derler ama herkesin ayni olmuyor demekki