Eymen_63 Arkadaşlar 26+5 haftalığım doktorum 7.ayda iğne olacağımı söyledi 27. Haftadamı oluyor 27.haftadamı gitmem gerekiyor. Siz kaçıncı haftada oldunuz.
ZZeynepP1903 Eymen_63 kan gurubumu ogrenmeden önce bende doktoruma sormustum eger uyusmazlık cıkarsa 28. Haftada bir igne vuruuyoruz demişti
Bebek4545 Kan uyuşmazlığı 28. Haftada vueuluyie canım bende de var kontrolum 29. Haftada ama 28 de druma mesaj atacağım
Eymen_63 Flyeng bnde 28. Ci haftada gideyim o zaman doktorum bana çok uzak o yüzden tam olarak öğreneyim dedim
Damladzdslk Benim 6. Haftada leke geldi sürekli bundan dolayı kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne vurmuslardi normalde 7. Ayda vurcam bir sorun olmazsa demişti ama düşük riski olunca erken vuruluyormus
Eymen_63 Damladzdslk Ayn bundan önceki gebeliğimde benimde 6. Haftalarda kanamam oldu iğne oldum o zaman ama düşük yaptım . Şimdi tekrar gebeyim 7. Ayda vurulalım dedi.
Flyeng Eymen_63 eğer uzaksa arayabiliyorsanız ya da mesajla bilgilendirin isterseniz gitmeden ben küçük şehirde olduğundan ve klinik olduğu için iğneyi bi gün sonra getirtebildik. Büyükşehir de yaşıyorsanız ya da devlet hastanesi ise bi sıkıntı olmaz ama oralarda bulunur
Gnerbeb_12 Eymen_63 benim ki bayram haftasına denk geldi kapalıydı polinik mecbur 29 da oldum ama olmadı gereken 28 hafta
Eymen_63 Damladzdslk yok cnm ya bnm 2.ci düşüğümdü .sende bişey olmaz inşallah kanaman durdu mu nasılsın şuan.
Damladzdslk Eymen_63 ucgunde bir düşük önleyici iğne vuruldum bide progestan kullandım fitil olarak Allah’a şükür şuan leke falan birşey yok sürekli dinleniyorum mide bulantısı hat safada tabi iğne vuruldugum günler yan etki çok oluyo
Eymen_63 Damladzdslk bnde düşük önleyici kullandım ama seninki şükürkü durmuş bnm kanamam olduğunda durmuyor düşükle sonuçlanıyor. Bu gebeliğimde hiç kanamam lekelenmem olmadı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün sadece. Kanaman durmuşsa sıkıntı yapma inşallah hiçbirşey olmaz🙏🙏