Sevgikaya1525 Esmakoksal hiç bi alakası yok saçmalamışlar beni direk aradılar aşınız var gelin dediler 18 de yaptm aşımı
minikask35 Esmakoksal Evet eğer kayıt actirdiysan aramaları gerekir. Ama ben onay filan almadım hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra gittim direk yaptilar
ozlemsimsek27_ Cigdem_42 ikinci dozu ne zaman oluyor ben 19 hafralıkken oldum sağlık ocağı aramadı şimdi 2. Doz için de ben kendim gidicem
Cigdem_42 ozlemsimsek27_ herkesin ayni tarih olmuyor canım kimi ilk dozu 18 haftalikken oluyor kimi 24 haftalikken ben beni cagirmalarina göre gidiyorum
Sogancik Esmakoksal Riskli gebeliğin varsa doktoruna sorman gerekiyor canım. Ama aksi taktirde gerke yok diye biliyorum. Çünkü arıyorlar gitmemiz için.
Aylin2011 Deletedmom23234 benim üçüncü gebelik aşılarım tamdı ama doktorum yine aşı olmamı söyledi ve öyle yaptırdım
Kbra_fth1 Esmakoksal evet canım aramaları gerekiyor bende yeni oldum onay falan istemedim hatta benim ebem aramayı unutmuş düşünün bence siz bir arayıp hatırlatın
esrabalkau Esmakoksal önceden sağlık ocağına gidip hamile olduğunı bildirmen lazım. Bazen hastanede bildiriyor ama 20.haftada normalde tetanoz iğnesi. Ben oldum ikinciye gerek yok dedi doktorum olmadım