Reyyannn Benimde 37+5 çatı muayenesinde normal göründü herşey hayırlısıyla gelsin inşallah bebislerimiz 😍
Kubra_baydar Findikaltinim günümüz aynı senle cnm kaşıntım çok fazla var yaa ilk başlarda sadece karnım tekti şimdi de tüm vücuduma yayıldı geceleri yatamıyorum sabahın 6sinda uyandım ikide bir banyoya girip soğuk su ile duş alıyorum sende de böyle bişey var mı acaba
Findikaltinim Kubra_baydar Olmaz olur mu hem de nasıl ve ben dayanamayıp kaşıyarak çatlattım göbeğimi çok kötü oldu önce kabardı sonra çatlağa dönüştüler. Duş alıyorum yağlanıyorum buz gezdiriyorum bana mısın demiyor 🙄
Kubra_baydar Findikaltinim ayy vallahi aynıyız yaa son bikac gündur çok şiddetli olmaya başladı budur saat daha sabahın 10 bn birazdan üçüncü kez daha banyoya girecem olmuyor çok fena başım dertte
Findikaltinim Kubra_baydar İnşallah sağ salim doğumumuzu yaparız beni de en çok zorlayan kaşıntı oldu bu süreçte kaşınmaya başladım mı Allahım doğurayım sağ salim diyorum 😬
Kubra_baydar Findikaltinim aynn bende öyle diyorum sağlıkla doğurayım artık hayırlısıyla bitsin diye çok zorluyor çünkü beni yaa
hamisko Ezgiyol Benimde 37+4. Bende ne zaman doğar diye merakla bekliyorum ya 😍 Açılmanız ya da sancınız falan var mı acaba?
Merakettiklerim Bebişi aşırı hareketli olup uyuyamayan var mı peki ? Benimki durmuyor resmen ya, özellikle ben yatinca hiç durmuyor ve şuan aşıri uykum var ama uyuyamıyorum