Ozgeegltkn Bende 13 haftalığım, geçen hafta kontrol vardı ama doktor şuan yorum yapmam mümkün değil dedi 🙄
Makbuss Beklemek daha garanti olabilir artik nasibimizde hangi evlat varsa Allah hayirlisini versin 😊
Annesininumudu Makbuss nasip olursa bende ocak annesi olucam bende 13 haftamdayım ogrenemedim insaallah bi daha ki gittiğimiz de ilk bebişim
Tostosunannesi Makbuss Bende 12 haftalığıım 28 ocak doğum insallah 😍 Yarın kontrolumuz var ama soyler mi doktor bilmiyorum cihazına bağlıymış ama bilemedim 🙈 O kadar merak ediyorum kiii sağ salim gelsin tostos 😍
Hicrandgndmr Makbuss hepimizinkine maşallah 💕 Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaah ❤️
Meyland Makbuss bende yaptırdım nipt. Haftaya gelecek benimde. İnşallah Allah hayırlısını versin. Cinsiyet görünüyormu onda ki?
Makbuss Meyland evet ogreniliyor eger telefon ederlerse siz sorun yada mesajla bildirim yapiyorlarmis 😊
Meyland Makbuss aa benim arkadaşım yaptırmışttı onun raporunda yazmıyordu cinsiyet. Nerede yaptırdınız. Ben koç ünide yaptırdım. Mail gelecekti birde koç üniden doktor arayacaktı. Omu söyler acaba. Çok heyecanlandım şimdi🤭
Makbuss Meyland tr yi bilmiyorm cnm ama duyduguma gote turkiyedede biliniyormus bu testle ben belcikadayim artik cinsiyet ve bebekle ilgili hersey bu testle biliniyor burda siz bi arastirin ordada oluyordur
Milemninbir Bende 13 haftalık hamileyim 12+3 te doktoruma çok ısrar ettim cinsiyet konusunda söylemesini istedim erkeğe benzetti ama net değil dedi değişebilir bi çıkıntı var ama kızdada olup ilerleyen zamanda içeri girebilir o çıkıntı dedi çok arada kaldık bişey alamıyorum bebişime acaba gerçekten değişir mi ilerleyen haftalarda