Makbuss Ben 13 haftalik hamileyim henuz cinsiyeti ogrenmedim sizler ogrendinizmi neyiniz olacak kacinci bebis 😊
Minikus Makbuss bu hafta kontrolüm var 12+5 de öğrenebilirsem öğrenicem inşallah 🙈 ilk gebeliğim çok heyecanlı stresli geçiyor 🤰
Makbuss Minikus ins ogrenirsin gecen hafta ben gittim ama tam emin degilim dedi bidaki kontrole kaldi artik 😊
Hicrandgndmr Makbuss hepimizinkine maşallah 💕 Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaah ❤️
KbraUralArslan 15 hafta 3 günlük hamileyim. 12. Hafta kontrolümde erkeğe benzetti doktorum, bi çıkıntı gördüm dedi 🙈 10 gün sonra tekrar çağırdı gittim fakat bu seferde bacaklarını kapatmış göstermek istemedi.Hatta biraz rahatsız ettik ultrasona tekme atmış 😬 ben hissetmedim tabi ama o günde erkeğe benzetti.Yinede mavileri hemen alma erken dedi.Keşinleşmesi için 16.hafta kontrolümü bekliyorum artık konuşuyorum hatta göster cinsiyetinide sana ciciler alalım diye bakalım umarım gösterir 🤷🏻♀️☺️
Melhaercan KbraUralArslan benimde 15 3 🙈 okadar rahat gösterdiki maşallah sele serpeydi şebelek 13 yeni girmiştik öğrendiğimizde
ZumrutHuseyin Bende geçen hafta öğrendim banada kız bir adım önde dedi haftaya kontrolümüz var o zaman daha net görürüz dedi bakalım ne çıkacak 🤗
Makbuss Masallah herkese hanimlar Rabbim saglikli sihhatli almak nasip etsin bende kan verdim nipt test deniliyor yurtdisinda 2 haftaya kadar cevap gelicek insallah 😊
Meyland Makbuss bende yaptırdım nipt. Haftaya gelecek benimde. İnşallah Allah hayırlısını versin. Cinsiyet görünüyormu onda ki?
nesrin1985 11+5 benimde persembe randevum var ama pek ogrenmek istemiyorum en kesin 16 haftada dogru oluyo ilk cocugumdada ogrenmemistim onuda 16 haftada ogrendim hayirlisi bklm 😊kontrolde soylemeyin dicem bklm😂