Buseguzel Damla________ ben de hiç sevmiyorum ama mecbur içiyorum ☺ İçerken ağzıma tuhaf bi koku geliyor haptan. O koku çok rahatsız ediyor beni.
Damla________ Buseguzel kimyasal şeyler işte 36 günüm kaldı işe yararmi bilmiyorum Doğum sırasında tek korkutan şey kansızlık olmasa yine içmem ama hep korktuğum şey o aşırı kansızlık yok ama her ihtimale karşı veriyorlar heralde
MeryB FERPLEX’FOL içiyorum bende. Yanında da Magnezyum Kalsiyum Vitamin D3 Zinc karışımı bi ilaç daha. Birde sabahları aç karnına Tsh için ilaç kullanıyorum. 🤔
DonatAysegul Sonay Can'ım bilgim yok onunla ilgili ama sana en Doğru bilgiyi doktorun verir ben aklıma takılan herşeyi doktoruma soruyorum mesaj atıyorum veya mail atıyorum varsa numarası doktoruna sormalısın
Sonay DonatAysegul devlet doktoru ilgileneceğini sanmıyorum neyse ben doktorun verdiği Şekil kullanmaya devam ediyim ☺ Tşkler
DonatAysegul Mrvanne aynı şekilde benim doktorumda verdi ben gece yatarken kan ilacını içiyorum ki mide bulantısı yaşamamak için aç karına içiyorum sonra hemen yatıyorum öğlen gün içerisinde de decavit ilacımı tok karna içiyorum
NilferAkar Sonay aç karnına Alman gerekiyor sabah yemekten çay ve süt ürünlerinden 1saat önce ya da yemekten 2 saat sonra alabilirsin
GamzeC DDuygu Duygucum bu ferrum yada decavit hangisinden oluyorsa kabızlık benide mahvetti.doktor kabızlıga yardımcı ilaçta verdi ama nafile bütün sistemim bozulmuş durumda
DonatAysegul [bilinmeyen] evet Can'ım benimde hala açılmadı ama bakalım yeni başladım kullanmaya artı ek vitamin içerir 😊