Duygu DonatAysegul bende gyneferon kullanıyorum 32 haftalığım 29. Haftada kullanmaya başladım doğuma kadar devam dedi doktorum
Sonay DonatAysegul ya bende ferrum fort içiyorum ilk aldığımda tok karnına sabah aksamdı bu sefer eczane sabah aksam ac Yazmış nasıl kullancam ben anlamadım bilgisi olan var mııııııı?
DonatAysegul clalHasan evet pembe şeker görünümlü ben gece yatmadan aç karnına içiyorum içmesi güzel ama sonrası kötü 🙈
clalHasan DonatAysegul evet canım doktor sabah akşam aç karnına içmemi söyledi ve yarık saat önce veya sonrası süt ürünü kullanamamam gerektiğini söyledi
BsraKavazYedek Arkadaslar ben de pazartesi baslayacagim kan ilacima, hap kullaniminda zorlandigim icin surup verdi doktorum(vegaferon) neden ictikten sonrasi kotu oluyor🙁 ? Bana sabah ac karnina ic demisti gece yatmadan da icilebiliyor mu?
DonatAysegul [bilinmeyen] ben sabahları eşim işe gidereken onunla kahvaltımı yapıyorum onu uğurlayıp 12 ye kadar uyuyorum o yüzden gece içiyorum doktorum da gece iç mide bulantısı yapar gece daha iyi demişti 😊
DonatAysegul Damla________ 3 aylığız şuan ve 49 kilo olmuşuz 3 kilo vermişiz doktorumuz da iştahım yok diye bana Decavıt verdi 😔
HabibeGler Ben de başka bir ilaç kullanıyordum fakat doktorum etkisini pek göremediği için bununla değiştirdi. mide bulantısı yaptıgı için gece yatarken iki tane birden alıyorum. Sonrası tuvalette sıkıntı yaşamaya başladım. Afedersiniz ama benden sonra hemen tuvalate girmek pek mümkün olmuyor🙄
DonatAysegul HabibeGler kan ilacı öyle Can'ım mecbur 😁😁 ben daha 2 gündür kullanıyorum düşün bebeğimiz için herşeye değer 🤗
DonatAysegul Sonay Can'ım bilgim yok onunla ilgili ama sana en Doğru bilgiyi doktorun verir ben aklıma takılan herşeyi doktoruma soruyorum mesaj atıyorum veya mail atıyorum varsa numarası doktoruna sormalısın
NilferAkar Sonay aç karnına Alman gerekiyor sabah yemekten çay ve süt ürünlerinden 1saat önce ya da yemekten 2 saat sonra alabilirsin
Mrvanne Gynoferon ve decavit verdi doktorum gynoferon aç sabah iciyorum deCavit gün aşırı tok içiyorum midemi bulandiriyo ikisi de 🙁
DonatAysegul Mrvanne aynı şekilde benim doktorumda verdi ben gece yatarken kan ilacını içiyorum ki mide bulantısı yaşamamak için aç karına içiyorum sonra hemen yatıyorum öğlen gün içerisinde de decavit ilacımı tok karna içiyorum