Sibel87 Evet yaaa seninde bebeğin toplanıyor mu hep benim bazen rahmimde yılan dolaşıyor gibi çok tuhaf hareket ediyor anlamadım

Bende istiyorum 30 lari gormekk 🥺 Ay gecmiyo zaman yaa

Neselii2480 doğum için gün sormadım çatı muayenesini 37.haftada yapıyorlarmış en son 29+1de gittim o zaman 1250 küsürdü kilosu sizinki kaç?

yeniannna34 hayır canım daha haftaya hazırlayacağım evde valizim vardı kullanmıyorum diye ablama vermiştim . Şimdi matmazelden şipariş verdim tekrardan valizin gelmesini bekliyorum ☺️

Ozge2805 bende zar zor gördüm bakalım bı daha ne zaman gösterir çok inat ya🤭

Neselii2480 bende 30+5😊😊😊😊 bugün tam. tahmini doğum tarihi 4 Ekim dedi doktorum ama gebekte gizli şeker olduğu için eylülün sonu dedi ortalama 36.haftalarda olabilir doğumu…

Neselii2480 canım ultrason dan ultrasona değişik cıkabilir bende cok net bilmemek le beraber.. Benim şuan şekerden dolayı birde bebeğimin böbreğinde genişlik var kontrol altında tutuluyorum o yüzden değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum

Ozge2805
          30+3 çok az kaldı evet Ekim bizim ayımız olucak 🥰

Ozge2805 30+2 deyiz bizde dün doktor doğuma alicakti çok sancim çıktı ben hayir dedim iğne ve haplar verdi dayanabildigin kadar dayan dedi acil Bi sekilde doğuma girebilirim heran keşke beklese oglusum zamanımı ama durmuyor 😏