Kdk 37+2deyim. 1cm açılmam vardı iki gün önce. Nefes egzersizleri, youtubedan hamile yürüyüş ve pilateslerini ve kegel egzersizini yapmaya çalışıyorum. Hurmaya başlamak daha bugün aklıma geldi😂 siz neler yapıyorsunuz doğumu kolaylaştırmak için fikir olsun hepimize 🥰
Yavuzunannesi11 Kdk 34 haftalığım bırsey yapmadım erken doğum olur korkusundan 36 dan sonra hurma be yürüyüş yapıcam nasıpse etkısı çok dıyorlar
Ghy Kdk açılma öncesi ultrason da incelme gördü mü doktor acaba ?ben 36+6yım açılma muanesi yapmadı incelme yok diye de ama squat,topla hareket,hurma, rezene,adaçayı vs önerdi yavaştan başla diye
Kdk Yavuzunannesi11 benimde şimdiye kadar hep riskli gebelikti. Doktorum 37yi geçene kadar çok temkinli davrandı. Daha yeni rahatladık diyebilirim. Ama yinede ne kadar yapabilirsem o kadar faydalı olur diye düşünüyorum 🥰
Kdk Ghy incelmeyi sormak hiç aklıma gelmemişti. Normalde 38de yapcaktı çatı muayenesini. Ama ben farklı bi şikayetimi söyleyince ona bakarken çatıyada baktı açılmamı ozaman söyledi. Rezene ve adaçayını günde bir bardak mı içmenizi önerdi doktorunuz?
Ghy Kdk Valla sormak aklıma gelmedi 😂🙈 ebe bekle 38 dolmadan içme dedi. Bende zaten ahududu içmek istiyorum o zaman sorarım
Mehdisram 38+2 yim yürüyüş duş ve bu hafta yeni başladım ilişki ve meme ucu uyarma yapıyorum inşallah bi ile yarar 2. Doğumum ilkşnde hiç bi işe yaramamıştı suni sancıyla doğmuştu bunda herleyi yapıyorum bakalım beklemek istemiyorum okadar
Kdk Mehdisram ilişki dışındakileri yapabilirim sanırım ben. Geçmeyen enfeksiyonum var. Enfeksiyon varken korunmasız ilişki pek tavsiye edilmiyor. Meme ucu uyarmak hiç aklıma gelmemişti zararı olmaz değil mi?
Kdk Ghy 😂😂 Çarşamba ya da perşembe kontrole gideceğim tekrar ben de sorayım Bitki çaylarını bakalım ne diyecek doktorum