Birumuteses29 Arkadaşlar anakucağı kullandınız mı yada kullanıcakmısınız bazı yerlerde ilk soğduğunda önerilmiyor düz ve sert zeminde yatması gerektiği için ama zaten anakucakları küçük oluyo 3. 4. Aya kadar ancak kullanılır
ilkgebelik123-_ Birumuteses29 canım dolap uygulamasında sıfır gibi ürünler var titreşimli falan olmayanlardan ben ordan aldım çokta uyguna geldi ve harikaydı ürün
Addile Birumuteses29 instada görüyorum baybjörn marka instagriller hep kullanıyor bilemiyrm pahalı diye almadm ama kullanışlı olabilir
istanbul3434 Birumuteses29 fisher price yagmur ormani (otomatik degil sadece titresimli) oglum 5.5 aylik hala severek kullaniyor. Ilk 3 ay resmen tum gunduz uykularini hatta bazen geceyi onda uyudu kendini cok guvende hissetti parasini sonuna kadar hak eden ve cok gerekli bir urun
Mavii02 Birumuteses29 ben aldım otomatk sallanan kullanıcamda 7/24 kullanılmıcağı için bi sıkıntı olucağını sanmıyorum
Feyza-nur Birumuteses29 ben joie sansa aldım içine reflü yatagını koyucam dogduktan sonra hemen içine yatırıcam alışsın diye
Birumuteses29 ilkgebelik123-_ bana hediye geldi ama kendim almayacaktım aslında içi çukur gibi olduğundan düz bişey istiyodum değiştiremiyorumda poşetleri falan yok kafamı karıştırdı düz yatması gerekiyo dendiği için😔
Birumuteses29 Mavii02 yenidoğduğunda salonda mutfakta falan kullanmak için düz bişey alıcakmısınız başka
Birumuteses29 istanbul3434 ilk aylar düz yerde yatırın diyolar o sorun olmadı demi beni tek endişelendiren o çünkü içi çukur gibi
istanbul3434 Birumuteses29 yenidogan ayari var kucakta tutuyorsunuz gibi dusunun ana kucaginda da kucak hissi var diye duruyorlar. Biz hicbir sorun yasamadik
Feyza-nur Birumuteses29 düm düz duruyor yatırınca 40 çıkana kadar yanında dururum hep yanlız bırakmam tabi sonra reflü yataksız koymayı düşünüyorum
Arenn ben aldim ilk cocugumdada kullandim kirilmis o yeni aldim e bebekten degisik marka onda yatiricam severse ogluma besik bile kullanmamistim hep anakucagindaydi