Ghy Buyuyoruzannecim1 Benimki daha doğmadı 🤣bakalım ben nelerle karşılayacağım🤣🤣🤣🙈😂Allah’tan eğitim aldık eşimle. Kitaplar vs var el altında
Bebitox Buyuyoruzannecim1 işe yarıyormu bilemem ama ilk çocugumda daha hastane odasında yeni dogan bebegime ebe maden suyu almamız gerektiğini söyledi aldık kendisi agzına verdi bebegin kalanını bana içirdi ve hiç gaz sorunu yaşamadık ikinci çocugumda vermedim gaz problemimiz çok oldu bağlantısı varmıdır bilemem ama özelde Dogum yapmıştım
zk92 Ahh şu büyükler! Şekerli su, maden suyu, tuzlama vs vs Üstelik dinlemeyince dik kafalı oluyorsun 🙄 bu durumda eş çok önemli.
Elifim17 Buyuyoruzannecim1 maden suyu vermedim vermezdim de ama zemzem verdim. Sünnet zaten zararlı bir uygulama olsa peygamberimiz yapmazdı. Ama maden suyu ayrı içerik bakımından mineraller bebegin bünyesine fazla ve ağır gelebilir.
[silindi] Buyuyoruzannecim1 ben yaptim sariligi gecti 2 cay kasigi 3 gunlukjen verdim sabah aksam 1 seferlik sarilik kalmadi
Kodalailesi Buyuyoruzannecim1 benim ikinci hamileliğim ben kendi tercihim olarak vereceğim çevremde veren kişiler var doğar doğmaz vereceksin ama. Kızım o kadar gazlıydı ki neler çektim anlatamam aylarca bu yüzden yaşamayan bilmez diyorum gaz damlaları falan kullandık ama bizim doktorumuz gaz damlalarını tavsiye etmedi kullanma bağırsak tembelliğinden başka birşey yapmaz dedi sadece biogaia ı tavsiye etmişti o biraz hafifletmişti. Ama oğlumda deneyeceğim zemzem ve maden suyunu