Buyuyoruzannecim1 Cocugun sariligi olmaz diye asiti kacmis maden suyundan bir kasik verilirse iyi olurmus oyle dedi kayinvalidem ben bu dusunceye karsiyim bu islemi yapan memnun kalan varmi
Asyaayaz1 Buyuyoruzannecim1 yenidoğana su bile verilmezken maden suyuda verilmemeli evet büyükler çoğu şeyi söylüyor bişey olmadı vs vs hep yorum yapılıyor ama her bebek bir değildir çocuk doktoru dinlenilmeli..
Erez Buyuyoruzannecim1 Cildirmiş kaynananiz bebegin midesi daha kiraz buyuklugunde sarilik icin tek care emzirmek ya da meme mama gitmek lutfen inanmayin yapmayin birsey yazik bebege
Buyuyoruzannecim1 akgunbirsen bende bu dusunceyi savunuyorum olurda sarılık cikarsa biz demistik demesinler diye sorma gereksiniminde bulundum 🙄
Denizyildizii Buyuyoruzannecim1 benim kaynanamda kimyon verelim dedi. Verdirtmedim tabi gitmiş esime demiş oda geldi bana dedi verelim çok ağlıyor. Tamam dedim doktora soralım ver derse veririz. Gittik sorduk. Çocuğu zehirlemek mi istiyorsunuz bir sürü gaz damlası var onlardan verin dedi. Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin
Gizemin-minnakI @Buyuyoruzannecim1 sakın diyim izin verme . Çocuğun ilk ve 6 ay boyunca alması gereken şey sadece anne sütü . Eğer önceliğin süt değil de o olursa ilerde kronik hastalık yaşanmasına sebebiyet bile verebilirsiniz . Bunu birebir bir hemşireden duydum .
Glcn22 Buyuyoruzannecim1 bizimkilerde tuzlayalım diye tutturdu saçma sapan şeyler kim çıkarıyor böyle saçma şeyleri ya kesinlikle yapamazlar sizde yaptırmayın kım tavır alıyosa da alsın
Asyaayaz1 Glcn22 bu tuz meselesi yüzünden benimde çok başım ağrıdı Çarşamba günü kırkı çıkıyor kızımın tek başıma halledicem valla kimse kusura bakmasın😂😂
dnzcnrb Buyuyoruzannecim1 bir kaşık verme şeklinde değil pamuğa döküp ağzını silme şekliyle yapılıyor bildiğim kadarıyla ağızdaki pamukçuk olayını önlemek adına
poyrazinannesi3547 Buyuyoruzannecim1 sütten başka bişey verilmez lütfen sizde vermeyin bi kanıtı varmı ya bişey olursa Allah korusun o zaman ne yapcak kaynananz bitmiyor bu hurafeler gerçekten Allah tüm bebekleri çevreden korusun …
Gonul_enes Buyuyoruzannecim1 maden suyu sarilik icin degilde gaz icin diyolar asiti kacmis yarim cay kasigi maden suyunu hic emmeden verin diyolar
Glcn22 Asyaayaz1 bizi tuzlamamışlar sanki leş gibi kokuyoruz minicik tenine ne tuzu ya kafayı yemişler 🤦🏻♀️ Bırakamadılar şu batıl inançları
Ghy Buyuyoruzannecim1 😱 sadece ilk an hurma ağza sürülür diye biliyorum hadiste geçiyordu sanırım yani zemzem bile bilmiyorum. Maden suyu nerden çıktı