Deletedmom9823 Klima çarptı hastayım yalancı sancılar vuruyor kıvranıyorum hoşgeldin 36. Hafta😌 son 3 gündür aşırı sancım var doğurcak mıyım acaba ?
Senel6767 Deletedmom9823 bende 36 geçicem bu gece inş bencede git görün bir doktora ALLAH korusun başka bir şey ola bilir
Selver90 Deletedmom9823 canım koştur koştur git acile belki biraz daha bekletmek icin iğne falan yaparlar benim suyum dogumdan 15dakika önce falan patlamıştı nisanimda hemen hemen 1saat önce gelmişti sakın Nisan su falan bekleme sancım varsa git bence
Zezz Deletedmom9823 klima beni de tikadi sorma nefes almakta zorlaniyprum acsam klima tikiyor beni acmasam uyuyamiyprum
Senel6767 Deletedmom9823 Deletedmom9823 yooo alakası yok başlaya bilirmiş bazılarının suyunu doğum esnasında doktor batlatıyormuş cnm
Hahahh12 Deletedmom9823 her dogum basladıgnda su yada nişan gelecek diye kesin bsy yk bunlar gelmeden de Doğum baslayablr . Doğum dgldr inş dha haftan var sen bi git nst baglarlar haber ver
Deletedmom9823 Selver90 45 dk falan sancım oldu bebek şekil değiştirdi ayakları mideme doğru çıktı sıkıştırdı iyice. Eşim masaj yaptı sırtıma vurdu fln hafif gaz çıkardım hala masaj yapmaya devam ediyor. Hafifledi şimdi sancım gidiyim mi yinede ?
Deletedmom9823 Selver90 yoksa gaz sancısından dolayı mı ama çok uzun sürdü ve çok şiddetliydi şuan hafifledi
Selver90 Deletedmom9823 Canım herşey olabilir ama doktorda ne geldin demez ki nst ye baglanirsin duruma göre tedavin olur gazsa bile ne bilim serum verirler rahatlarsın ağrı çekmeye değmez sen en iyisi bır görün canım
Selver90 Deletedmom9823 muhakkak bilgilendir benide canım bende 36.haftamdayim merak ettim şimdi seni çok geçmiş olsun inşallah biran önce ağrıların son bulur