Seda6019 ben 1cm açıklıkla gece birde bı ağrı bı sanci gittim hastaneye. Tevafuken İlhan hoca oradaydı. Baktı sabaha ya da akşama dogurursun suni vermeyelim dedi. Bende zaten suni istemiyodum. Yatisim yapıldı. Gerek İlhan hoca olsun gerek ebeler olsun stajyerler dahi on numara hepsi. Ben hiç durmadım sürekli yürüdüm comel kalk yaptım. Belime masaj yaptılar falan. O doğumhanede akşam ettim. Normal odalar var. Doğumuna yakın odayı doğumhanede çeviriyolar. Hepsi 5 dkda oldu baktım odam farklı olmuş gibi😊 sonra doğumum başladı İlhan hoca geldi 10 dkda oldu doğumum. Doğum anında insanı motive ediyor moral veriyor haliyle insana iyi geliyor bu. Dikişlerim vardı bı 10 tane onları da İlhan hoca attı. Valla sağ olsun doğumdan sonra ne oturmada ne kalkmada ne tuvalete gitmede hiçbir s ki kinti yaşamadım bin sukur. O kadar işinin ehli bir doktor ki en başından beri ne zaman istesek ulaştık. Neyse bir hafta sonra kontrole çağırdı dikişler için baktı iyileşmiş dedi. Başka sormak istediğiniz varsa buyrun😊 son olarak doğumdan iki saat sonra normal odaya aldılar. Bir refakatçi kaliyo yanınızda 😊