Seda6019 ben geçen sene ilhan beyde doğum yaptım 36.haftada başlamıştım ve kabul etti hani bazı doktorlar hamilelikten başından takip edip diğerlerine bakmaya gayette memnunum ilhan beyden ben normal doğumda ıkınamadım sezaryan oldum mecburi sancı odasında malesef yakınınızı almıyorlar tek başınasınız onun dışında ilgileri gayet güzel ben bu sene kazayla tekrar hamile kaldım 😂 ve İlhan beye gidiyorum yine ve çokta memnunum sıra bulmak sıkıntı biz gittiğimizde kontrol için geldik diyoruz takipi olduğum için alıyo zaten ücret olarak bir ay dolmadan giderseniz ücret ödemiyosunuz hani medicalde 10 gün ücretsizya üniversitede bir ay o süre hatta geçen hafta benim detaylı ultrasyon haftasıydı radyolijiden sıra almak lazımmış ama beni gidemediğim için alamadım oda zor bulursun şimdi dedi ben Bi bakıyım gerek görürsem yönlendiririm boşa girme oraya dedi baktı Bi sıkıntı çıkmadı detaylıca girmedim yani eğer gitmek istersen çevremdeki herkeste memnun ilhan beyden Bi akrabamın rahim alınması gerekiyordu amilyatını ilhan bey yaptı memnun kaldı sadcee doğum için değil tüm kadın hastalıkları için tercih edilebilir ve güler yüzlü asla öyle sert somurtkan değil