Sinemm Günaydın hamisler yaa 33+5olduk kızımla tekrar mide bulantıları başladı ilk ayları gibi normal mi ağzımda çok kötü bir tad var bulantiya uyanıyorum ama henüz kusmadım inşallah kusmam çok korkuyorum kusmaktan başına böyle bisey gelen var mi son aylar
1PrensAnnesi Sinemm 33+1 oldum ve bende de ishal başladı😞 ishal eskilerin doğum yaklaşıo vücut kendni temzlio öngörüsüdür korkuyorum açıkcası acaba erken gelirmi Diye
Gzdylcn Sinemm [bilinmeyen] 33+4 gunluk hamileyim mide bulantısı, tat alamama ve koku hassasiyeti bendede başladı malesef 🙁( neysekı son 6 hafta diyerek kendımı motive ediyorum. İlk 6 ay süreklı kuatugum ıcın 🙁
gizemmm Sinemm bende 33+5 im. Bende de mide yanması var ara ara bulantı da oluyor ağzıma acı su geliyor Yatarken çok oluyor gaviscon içiyorum
Sinemm 1PrensAnnesi ben ara ara ishal oluyorum cnm korkma inşallah zamanında gelirler ama mide bulantısını anlamadım :/
BraBozlak 1PrensAnnesi Aynen canım ben de de isal var ben de 33 haftalık hamileyim ayriyeten de enfeksiyon var ben de kaşıntı çok var ya
Sinemm Çok fena kustum karnım.çok.ağrıyor hastaneye gidicem kızlar eşimi bekliyorum inşalalh kötü bisey yoktur
Sinemm 1PrensAnnesi salgın varmış serum takıldı gecmedi karnimda çok kramp var bagirsaklardanmis bebiş iyi çok şükür ama ben iyi değilim