Hasret_Ali frambuaz İnşAllah canım ya çok sagol valla sizinle konuşmak iyi geldi çevredekiler hep strest yaptiriyor Rabbim cümlemize Bebeğimize kavuşmayı nasip etsin inşAllah yarabbim😢🤲
miniksevdamm Hasret_Ali yok yok içini ferah tut 32+4 haftalığım ilK günlerden beri çok dönüyorum sağa sola direk sordum doktoruma yok öyle bir şey dedi
merakliblog Hasret_Ali valla bi gecede bi milyon kere döndüğüm için( 3 yastıkla yatıyorum) öyle kalka kalka dönsem şuan 10 kg kalmıştım😂 hurafe gibi bişey o
Hasret_Ali merakliblog 😂😂sen benim içimi rahatlatin ya Allah razi olsun😍😂 evet valla çok hurafler oluyo🤦
merakliblog Hasret_Ali kız valla zaten yüz kere dönüyorum bi de kalkıp kalkıp dönsem yatak sürekli hareket edecek kocam odadan kovar beni😂😂
Vahideozturk2 Hasret_Alisırt üstü yattığın zaman , bebeğin ağırlığı, bebeğe giden kan akımı yavaşlattığı için önerilmiyor.
Annesininbitanesi1 Vahideozturk2 bende sola yatıyorum normalde sabah bi bakmışım sagıma dönmüşüm uyurken onu çok anlamıyoruz ben sağ tarafta daha rahat ediyorum sanki
Vahideozturk2 Annesininbitanesi1 valla ben de sağ tarafta daha rahat ediyorum, sola yatmayı zorluyorum kendi mi , sağ sol çok farketmiyor diyor doktorlar
Deryaderinn Hasret_Ali bebeğin kan dolaşımının sağlıklı olması için sol tarafa yatilmasi gerekli bildigim
Hasret_Ali Deryaderinn peki bu kalkip oturup diğer tarafa öyle dönme hakkinda bilginiz var mi bana saçma geliyor
Deryaderinn Hasret_Ali banada mantıklı gelmedi şahsen ben yapmıyorum öyle birşey zaten ilerleyen zamnda zor donuyorsun oturup kalkiyosun , damarlar bebeği beslemesi için sola yatmak öneriliyor bildigim yatma konusunda