Tulaytemurxx busraalperen Kız erkek fark etmiyor sırt ustu uzaninca benim kızda hep bi taraflara toplanıyor
secoz busraalperen ben de 25. Haftadayım sürekli solda ama 2 gündür doğru düzgün hareket etmiyor korkutuyor beni
busraalperen Ilayda08 benimkide öyle ara sıra bazen hiç durmuyor sürekli hareket halinde anne olmak ne güzel bi duyguymus 🥰 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻
sedanurakmaz Ilayda08 29. Haftadayım bende 1 dakika durmuyor sürekli hareketli gece uyuyamıyorum hareketlerinden 🥰🥰❤️
busraalperen Benimki uzanınca da oturunca da hepsağ da ben yan tarafa doğru ağrı yapıyor bazen korkuyorum birsey olacak diye o yüzden yazdımsa 😔🤷♀️
[silindi] busraalperen ayni bacim daha solda gormedim kizimi yumruk atip kaburgami kirasim geliyo agridan gecicek sanki ole yapinca
busraalperen Bi sıkıntı olmaz insallah bazen sağ tarafa yatıyorum ezilecek diye korkuyorum 😀düz yatıyorum
tandirella001 busraalperen ben 36. Haftadayım kız bebişim karnımın sağını delip ordan cıkacak diye cok korkuyorum 🤣🤣🤣
busraalperen tandirella001 😀 bende aynı bazen göbeğime doğru göbeğinde çok acıyor normal is sizce ilk hamileliğim benim
tandirella001 busraalperen benim de ilk hamileligim ama normal ya hele ki şu an dpguma az kaldı 33 gün yazıyor geri sayımda. Tırnakları falan cıktı sanırım içimden duvarı çiziyor hehehe 😆😆😆 böyle gıdıklanır giib oluyor. Normal ya herkeste oluyormuş benim annem ablam falan herkes normal diyor