Elita Havva1995 ben kendi anlaştığım özel hastaneye özellikle sordum. Küvöze ihtiyaç duyulursa ekstra ücret alınmıyor gerekli işlemler sigorta üzerinden karşılanıyor denildi. 🌿
Guzelannehnm Havva1995 küvezz ücretleri her zaman devlet tarafından karşılanıyor diye biliyorum ablamın bebekleri uzun süre kaldı kuruş ödenmedi yinede hastanenize mutlaka sormalısınız
sosi5 Guzelannehnm ne kadar kaldı acaba bebekler birde ne kadarlık dogmustu ben ikizlerimi erken doğum yaptım da o yüzden soruyorum
sareninannesi1 Ben sağlıklıyım özel bi hastanede yenidoğan yoğunbakımda çalışıyorum hiç bir şekilde ücret alınmıyor 🌹sadece bebeğin bez ıslak mendil mana vs ihtiyaçları isteniyor
elisa123 Havva1995 bnm ablam özelde doğum etti erken doğum olmuştu bebek 50 gün kaldı ücret alınmamıştı
Su123 Havva1995 hayır canım biz 10 gün kaldık almadılar devletten para alıyorlar sizden değil geçmiş olsun
SerpilEsra Havva1995 ben ozelde yaptm 1 hafta kaldi oglum. Ne bez ne mama nede bir ucret hicbise istenmedi sadece biberon istediler birtane
Veralynn Havva1995 Benim kızım 24 gün kaldı ücret alınmadı.Küvezden çıkınca bir gece odada kaldık o zaman 200tl oda parası ödemiştik.
Havva1995 Veralynn özelden özele fark eder mi ki acaba kimi bana o hastane günlük 1 bin TL alıyor dedi 10 gün oldu zaten Konya’nın en pahalı hastanesi bide
26z25a04f Havva1995 ben devlette doğum yaptim canim erken dogum oldu kizimi özel hastaneye sevk ettiler bı ay kaldi hepsini sigorta karsiladi hıc bı ucret ödemedim yani
SerpilEsra Havva1995 resmen insanlarin acilarindan faydalaniyorlar gerekli mercilere sikayette bulunun🙏
Basceldan Havva1995 yuh hemen diyinki onlara sigortayla goruscem hic bir hastanede ozellikleeeee ozelde eger sigortaniz varsaaa ama asla ucret talep edilemeZ hastanede calistim biliyorum.. ve suan benim bebegimde MedicalPark ta yogum bakimda dualariniza ihtiyacimiz var