Eaf Kizlar 37.hafta da dogum yapicam fitil ile başlatılacak epidural uygulanıyor mu yani hafta önemli mi acaba
Ask_hosmus Eaf hayır fark etmiyor diye biliyorum ama ilk başta kendi sancını biraz çek derim sonra epidural yaptır yani yorulduğun zaman yaptır ben öyle yaptım biraz sancımı çektim sonra epidural yaptılar sonra epidurali kestiler kestikten sonra zaten doğurdum😊
Vahideozturk2 Eaf hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallah, neden 37. Haftada başlatılıyor , merak ettim
Ask_hosmus Eaf harikaydı desem inanrmısın o an doğum anı daha kolay inan bana doğumhanedeyken daha bi rahatsın daha bi mutlusun inan ki sancılar daha zor doğuma girerken epidurali kes derim ben çünkü mucize gibi bişey oluyo çünkü😊
Eaf Ask_hosmus ay ne sevindim.ya 🤲🤲 rabbim.banada oyle dogum.nasip etsin sali günü fitil verecekler dogim.baslasin diye çok korkuyorum doktor 4 5 cm sonra epidurali takarım dedi bakalom
Ask_hosmus Eaf evet 5 cm i falan bekliyorlar ama pozitif ol ki doğumunda güzel olsun 😊 yanında sırtına masaj yapıcak biri olsun ki sancı gelince lazım olucak sana kalçanın hemen üstüne masaj isticek sin annemin elleri ağrıdı bana masaj yapmaktan😂 bide sancı gelince yere çök tuvalete oturur gibi egzersiz yap ben esneme falan yaptım doğum anı hiç canım acımadı bağırdım evet ama acıdan değil ıkınmak istiyosun resmen istemsizce bağırdım nefesin yettiğince ıkın ki hemen gelsin bebişin benim ki 5 yada 10 dakika sürdü doğum anı 5 dakika da dikişler sürdü İnşallah hemencecik çıkarsın doğumdan bi avazda kurtul inşallah 😊
Eaf Ask_hosmus canim cok sagol allah razı olsunn ne güzel dualar ettin🤲🤲 sağlıkla büyüt sende insaah yavrunu 🌸 yani dogum anında cok acı çekmedin oyle mi
Ask_hosmus Eaf tabi yaa o sancıların yanında doğum hiçbişey ve ben canı tatlı bi insanım 😂 annemle eşim bile şaşırdılar nasıl doğurdum diye 😂 o derece sancı zorluyor insanı doğum başlayınca zaten hepsi su gibi akıp geçiyor inanrmısın o anları tekrar yaşamak çok istiyorum zamanı geri sarma gücüm olsa o geceye giderim taaa en başına yani 😊💕
Eaf Vahideozturk2 bebek 3350 oldu. Haftasini beklersek normal zor olabilir dedi ama en önemli sebebi trombosit değerlerim cok düşük zaman geçtikçe daha düşebilir dedi riske atmak istemedi 37.hafta yeterli kilosu da kurtarıyor dedi
Vahideozturk2 Eaf anladım çok geçmiş olsun, inşallah çok rahat bir doğum olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız
Eaf Vahideozturk2 cok sagolun allah razı olsun tüm hamileler için insallah kolaylıkla gever dogumlari🤲🤲🌸🌸
Aryas elifatma1234 ya şey trombosit ne demek benim de ilk gebeliğim 37+2 günlük oldum normal dogum görünüyo şimdilik de trombosit ne demk ?
Anesanne Eaf haftası önemli değil canım açılman 3-4 cm olunca epidural takılır. Benim de ilk doğumumda suni ile başlatıldı açıklık 3 cm olunca ilaç yapıldı. Ağrım sancım birden kesildi 2 saat sonra da doğurdum ☺️
Anesanne Eaf aslında bende hiç öyle olmadı 3 cm de ilacım yapıldı. 2 saat sonra doğurdum. Ama yine anestezi uzmanı karar verecek. Bazıları açılmayı geciktirdiğini düşünüyor. Ben katılmıyorum