Gamze1313 Gunes08 Yumurtlamadan 5 gün sonra test çıkmaz adetinize 2 gün kala yine yapın derim hemen öle çıkmaz Zeren döllenme asamainda oluklar
muzicemsu Gunes08 e var hamilelik 2m çizgi silik Rabim sağlıkla hamileliğini devam etmesini nasip etsin sagliklada kucağına almayı .
Cananyildiz Gunes08 5 günde sperm ve yumurta birleştiyse bile daha rahme bile yerlesmemistir kanda bile çıkmaz
Kbrakrc karakiz1 adetinin 2. Gününden itibaren 14. Gün yumurtlama dönemi olarak geçiyor ama bazı kadınlarda adet düzensizliği olduğu gibi buda düzensiz oluyor o yüzden ovülasyon testi var ondan yaparak kesin olarak dönemini öğrenebilirsin
karakiz1 Kbrakrc Tamam canm cok tesekkurler umarim ovulasyon testini yapabilirim adetim duzenli hic sasmaz bir iki gun anca sasar oda normal
Haticefatma01 Gunes08 ilişki den 5gün sonra test yapmak bence de yanlış adetime yakın erken gebelik testı alıp yap suan cok erken moral bozma iyi düşün iyi olsun
Meryemce92 Gunes08 Bu teste çok güvenmeyin derim. Aynı sizinki gibi silik çıktı 3 testim gittim kan verdim 0.100 2 gün snrada adet oldum. Biraz bekleyin tekrar kan verin yinede.