Saadetgul Merhabalar bebek odasına ayırdığınız bütçe ne kadar ben şimdi karşıma çıktı 5000 lira yaklaşık sizce çok mu 🙈
Gizemmela Saadetgul bizim duvara monte bir dolabımız vardı onu boyayacağız beşik halı perde şifonyer bunlarda baktığım kadarıyla 2 bn civarı tutacak tabi evdeki hesap çarşıya hiç uymazmış 😅
Tuqbarsberen Ben yeni doğmuş bebeğe oda yapma taraftarı değilim zaten kullanmıyorlar annenin yanında yatıyorlar odası süs gibi duruyor öyle bence beşik dolap yada şifonyer alınması yeterli olur ben kızıma öyle yapmıştım şuan 3 yaşına yeni girdi genç odası alıcaz
TinkyWinky Tuqbarsberen bende aynı şeyi düşünüyordum ama bebek odası yapmak gerekiyormuş bebeğin anne yanından ayrılmasını kolaylaştırmak için. Bende çalışma odamda koltuğun yanına beşik koyup sadece kendim uzun bir süre o koltukta yatmayı düşünüyorum. Veya yataklı beşikler var onlara da bakabiliriz aslında. Beşik ve belki minik bir şifonyer hariç bence de genç odası almak daha mantıklı ileride 🤗
Saadetgul Tuqbarsberen bende başta böyle düşünmüştüm ama zaten boşta çocuk İcin ayırdığımız minik bir odamız vardı orayı yapalım dedik bir daha cunku ihmal edilicek
elfmoom Saadetgul bebek odası yapmayacağım, giyinme dolabı var fazladan. bir tek park yatak alacağım, 1 yaşından sonra da montessori yatak yaptıracağım
Ayseee4238 Saadetgul ben 3bucuga aldım hemde çok güzel kaliteli Google efsane bebek odası yazarsan kahve beyaz bı takım çıkıyor o oda takımıni aldım çok hoşuma gitti.
MerveZMC Saadetgul bizde 5000 ayırmıştık ama garantisi olmayan Ve ya 1 yıl garanti veren a b markasındaysa pierre cardin aldık haliyle 7000 e mal oldu yatağı nevresimi vs ama sapasağlam ve 5 yıl garantili almışken büyüyen beşikli genç odası olan model aldık 3 kapılı dolap beşik ve şifonyer. tavsiye ederim 🙏
Edabarakk_ Saadetgul dolap ve şifonyer yaptırdım 3500 tuttu ikeadan büyüyen yatak ve iç yatağı 2000 5500₺ oluyor ama bunun avizesi ıvırı zıvırı süsü derken 🙄 anam bitmiyor tam bitti diyorum aaa bak bu eksik diyorum sonra 😂
Saadetgul Edabarakk_ bende daha 2 aylık hamileyim eşimi sıkıştırmadan ufak ufak kendim kenara atıyorum ki rahatlıkla istediklerim olsun😂
Omerhatice Saadetgul herhangi bir bütçe ayırmadim ama 4 bin dolabiyla besik 300 de oyuncak dolabı 300 de anne yani besik yani direk 5 bin diyim bunlar Halısı perdesi avizesi derken 6 oldu bizim
sumlifee Saadetgul ben Almila mobilyadan genç odası aldım 8150 ₺ tuttu bir de küçük beşik alicam ona çok para vermeyi düşünmüyorum en fazla 1000₺ 🌸
Tuqbarsberen TinkyWinky bencede genç odası daha mantıklı ekstra bir masraf yapmamış oluyoruz ben şifonyer ve bitane besik almıştım şimdiye kadar çok rahat idare etti iyiki böyle almışım şimdi genç odası bakıyoruz evden çıkana kadar kullanacak diye düşünüyorum yatağın yanına korumalık alıp monte ettiricez şimdiden kızım odam diye hevesleniyor sanıldığı kadar zor değil odaya ayırmak tabiki ilk 3 gün biraz sıkıntı çekilir ama bu bebekten de ayırsan geçerli 😊
Tuqbarsberen Saadetgul özeniliyor tabiki sizi anlıyorum bende özenmiştim ama iyikii iyikiiiii bebek odası almamışım beşik ve şifonyer yeterli oldu bize şimdi genç odası alıyoruz 🥰
Bir_tospik_beklerken Saadetgul babam aldı çok istediğim odayı 15 binli bişey tuttu inşallah genç kız olsa bile kullanır
Saadetgul Bir_tospik_beklerken aslında benimde isteğim o yönde uzun zamanlı kullansın ama daha eşimle hiç bakmadık 🤭 birde siz kaç aylık hamilesiniz yani sizce en ideal ay nedir bebek odası olmak içim bakmak İcin :)