eda0919 Kızlar 10 günlük bebeğin uykuya geçişte memede uyuyor, sizce emzik vermeliyim iyim ? Yatağına yatirinca gözlerini açıyor kucağıma tekrar aldığımda kusuyuyor 😔
aslanreis eda0919 emzige alıstırın rahat edersiniz ben cok rahat etmiştim güzelce doyurup emzigi veriyodum telefonuda kuruyodum beslenme saatine göre kalkıyodum zaten acıkınca emzigi atıp bagırıyor merak etmeyin😃
aslanreis eda0919 bide ben kauçuk nukun emziginden kullanmıstım rengi slikonlar gibi şeffaf degilde sarımtırak kahverengi gibi damaklı kullanmıstım daha kolay alısmıstı yumusak cünkü slikona göre
07-02-2019 eda0919 ılk gebelıgımde annem daha hastanede wermıstı kızmıstım anneme neden werıon dıye hep su dıslerı bozuk cıkar emmez dedıklerı ıcın cok sukur dıslerıde cok guzel cıktı 2 yasını gecıodu bıraktırdım emzıgı zor zamanlarımın kurtaırıcısıda oldu walla anneme cok dua etmıstım baslarda cok wermeyın her agladıgında wwermeyın ayarlayın bısey olmuyor allahın izni ile
Gizemin-minnakI @eda0919 YouTube da bir tane yenidoğan hemşiresi yeni anne var . Emzik verin ki emmeyi öğrensin diyor . 2 yaşından sonra kullanımı çene yapısını bozar dedi . Bence verebilirsin . Bildiğimiz gibi bebekte kullanımı kötü değilmiş .
aslanreis Gizemin-minnakI ay evet bide dişleri yamuk çıkıcak diye etrafımızda saçmalayan insanlar oluyo ben 1. Sınıfa kadar biberonla süt içmişim dişlerim gayet düzgün abim bitek annemi emmiş ne emzik ne biberon kullanmamış yamuk yumuk dişleri
Gizemin-minnakI @ZehrAras Aybüke derin . Ve 1ebe1bebe. Ben genelde bunları izleyerek alışveriş listemi falan yaptım.
Gizemin-minnakI @aslanreis bende hep öyle sanardım. Ama aybüke derin doğru bilinen yanlışları anlattığı videosu var . Tuzlamanın zararını sarı örtünün hurafesini😂 emziğin verilmesi gerektiğini anlatılıyor . Aslında büyüklerimizin söylediği o kadar yanlış şeyler var ki .
07-02-2019 eda0919 ilk zamanlar ben sadece gece uykusuna gecerken wermıstım sukur ole bı sorun yasamadım hatta doktorumuz test bıle yapmadı gerek yok yok sarılık bellı demıstı cok werırsenız olabılır ama