Sibilyas06 Nrhnn herseyin bir zamanı var bende senin gibi heyecanlıydım şükür o levele geldik ama acıdan agridan tadını çıkaramıyorum 😊
Nrhnn Sibilyas06 aynen öle cnm saglıkla dogsunda🤲 hoşaf tüket(kuru üzüm, kuru kayısı, ve kuru incir ) bu 3 karısımla hosaf yap hem sütün bol olur, hemde için temizlenir der buyuklerimiz, ☺️☺️bol su iç, birkaç gune toparlanırsın inşlah cnm 🥰
Nrhnn Sibilyas06 cnm cuma gunu sezeryanla aldılar bebegimi ama solum sıkıntısı cektigi in küveze koydular suan küvezde😔😔😔 dua edermisin bebegim için
Sibilyas06 Nrhnn çok şaşırdım canim neden aldılar ki daha vardı gününe . Tabiki dua ederim insallah sağlıkla gelir bebisin kucağına alırsın insallah dualarım sizinle .
Nrhnn Sibilyas06 37+3 dük 38.haftada dogum diyorlardı.sancı cıktı nst de ama hissetmiyordum surekli sancı cıkınca sezeryana aldılar
Nrhnn Sibilyas06 gördüm 1 saat boyunca benim yanımdaydı.sonra solunum sıkıntısı yasadıgını anladı hemsire
Decucude Bebegimibeklerken1 bende çok korkuyorum spinal anestezi olmaktan felç kalma riski var diyorlar
Day Bebegimibeklerken1 merhaba spinal sezaryan sonrası tam olarak kaç saat sonra agrıyı hissetmeye başlıyorsunuz