merakliblog osm tabiki canım ben covidden dolayı yaklaşık 1 senedir zaten jiletliyordum çok şükür öyle bi sorunum olmadı doktorum okey verirse ağda yaparım artık çünkü göremeyecem yakında
isimsiz1i mrym00 arkadaşım sölemiştide unuttum o zaman 60 tlydi şimdi ne kadar bilmiyorum eczaneciye sorarsan söyler
Yek5867 İkiz bebeklerimi Temmuz sonunda dünyaya getirdim. Hamilelik boyunca ağdaya gittim. Bir sorun yaşamadım. Temiz güvenilir bir yere gitmek gerekiyor. Son zamanlar çok zor oluyor. Hangi pozisyonda rahat ediyorsanız kuaförden destek isteyin.
merakliblog Yek5867 haklısınız hijyen zaten bu dönemde çok önemli diye bayadır jilet kullanıyorum korkuyorum covidden ve ya enfeksiyondan. Saplıkla büyüsün ikizler kaçıncı haftada doğdular? Herşey yolundadır inşallah 🤲🏼
Yek5867 merakliblog Çift maske, yeri geliyor siperlik ve bolca kolonya ile gidiyordum. Sabah erken saatlerde kimsenin olmadığı zamanları tercih edin. Randevu alıp hamile olduğunuzu belirtirseniz beklemezsiniz. haftama girince kontrolde kasılmaların sancılarım fazla çıkınca acil sezeryana alındım. Bebeklerimi göremeden yoğun bakıma aldılar. Biri 5 gün biri 12 gün yoğun bakımda kaldı. Çok şükür ikisi de şimdi yanımda. Allahım herkesin evladımı anne babasına bağışlasın. Herkes sağlıkla mutlulukla kavuşsun bebeklerine.
merakliblog Yek5867 oh maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah size ve hepimize. Kuaförüm zaten evin karşısı uyanır uyanmaz giderim inşallah teşekkürler