Yasminalkan Merhaba taze anneler… 18 haftalık paşama gebeyim ama ara sıra karnımda sertleşme oluyor çift rahimliyim erken doğum riskim var böyle olan var mı yada sertleşme yaşayan var mı ne yapıyorsunuz bilgi yardım lütfen
isimsiz1i Yasminalkan ikiz benimkiler 27de başladı sertleşmem sanırım okşuyorum sadece pişt pişt yapıom 😂😂
2-prensesannesiii Yasminalkan Evet erken başlamış benimde 1 2 haftadır var 18 haftaligim şuan doktorum endol.fitil.ve magnezyum verdi. Dikkat et kendini çok yorma dedi . Günde 1 tanede soda içiyorum
Melos1 Yasminalkan 21+2 benimde o haftalarda basladı ve az önce konu açtım sertleşiyor ve baskı yapıyor idrar yoluna, normal merak etmeyin bebek ve rahim büyüyor❤️
Bebebebe Yasminalkan ya aynı dert bendede var benim ilk yumruk kadar hissettiğiimden beri aşırı sertleşiyo yani 4. aydan beri . doktorum inanmadı sonra tam muayne ederken gördü . şimdi 8. ayın içindeyim inanılmaz arttı sertleşmesi ve sancı giriyo bele kasığa karnıma . hergün bi tane soda iç dedi ama benim midemi çok yaktığı için içemedim tekrar hidcem iki gün sonra bakalım ne dicek . gün içinde on on beş kere sertleşiyo
Yasminalkan isimsiz1i bnde ne yapıcagımı şaşırdım ilk gebeliğim korktum bnm erken başlamış sanki neden sertleşir ki acaba
Yasminalkan 2-prensesannesiii magnezyuma bende başladım sancı ve kramplarda başladı soda içemiyorum malesef
Yasminalkan isimsiz1i erken dogum riskim olduğu için ilişki yok süreklide yatamıyorum ev işi yemek vs yoruyor galiba canım
deletedmom2014 Yasminalkan var maalesef . Bebeğin eşi aşağıda ve rahim ağzı uzunluğum sınırdaydı en son . Sürekli yatmam gerekiyor az bi iş yapsam agrım , sancım oluyor
Yasminalkan Melos1 içimi rahatlattınız şuan teşekkür ederim ☺️ yolunda olmayan bişi var sandım endişelendim haliyle stres yaptım bebeğemi yansıdı dedim
Melos1 Yasminalkan Rica ederm ne demek stres bebişlerimize zararlıı stres yook🥰 Sertleşme olunca ovala karnını yavasca dağılıyor zaten sonra bebek haraketleniyor yavas yavasda hissetmeye baslarsın pıt pıt etmeye baslar annesi🥰
Yasminalkan Melos1 enfeksiyonumda var idrarda baskı dediniz ya onuda hissediyrm afedersiniz yapamıyorum 😅 ondanda kafaya taktım kültür sonucumu bekliyrm inş temiz çıkar bebişin hareketlerini 17 hafta iken başladık çok şükür mucizevi bişi 💙😍😍🥰
Yasminalkan isimsiz1i 3 günde 2 kere oldu çok değişik 😅😅bebişle bnde değişik şeyler yaşıyoruz ahh analık 😍💕
Melos1 Yasminalkan Baskı bendede olmaya basladı detaylı usg var onun için gittiğimde sorucam. Bi kaç gündür sertleşiyor ve idrarım varmıs gibi oluyor bir anda sonra geciyor umarım enfeksyon değildir
Melos1 Yasminalkan Evet kesinlikle bende hissediyorum sağa sola gidiyor toplanıyor dağılıyor kafasına göre haraket ediyor😂 sırt üstü yattığımda daha cok hareket ediyor bizim oğlan🧿💙😂
isimsiz1i Yasminalkan azmış kız benimkiler günde 10 dan fazla setleşiyor bazen ağlayasım geliyor nie böyle yapıyorsunuz diye 😂😂