Selence88 Ceri5 nışanım geldiği için hemen doğuma aldılar Ceri5 evet ilk gebeliğimde suni sancı ile doğurdum,suyumuda ebeler patlattı😬bi sorun yaşamadım ben,2,5 saat sürdü doğum hikayem son 25 dk çok sancım oldu okdr,sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
FGozde İlk doğumum suni sancı ile oldu 1cm açıklık ve sıfır sancı ile yatışım yapılıp suni sancı verildi biraz uzun sürdü ama oldu yani 💁🏻♀️
Ek66 Bende bunu merak ediyorum. Bana da doktorum suyun az çatın normal doğuma çok uygun hemen sezaryen yapmayalım suni sancı ile deneyelim dedi ama çok korkuyorum auni sancıdan
Bakan54 Ek66 umarim cok surmeden dogumun olur cunki bazilarinda okudum saatlerce suni almis acilmada olmamis allah kolayliklar versin doguracaklara ben kurtuldum sukur😊
teletabi Ek66 korkulcak bişey değil kuzum kendi sancınla aynı senin kendi sancından daha fazlasını veremiyorlar zaten. Ama ağrı eşiğiyle alakalı mesela ben 6 cm açıklık yetersiz sancı ile aldım 7 saat takılı kaldı sancı ama hiç öyle dayanılmıycak gibi değildi. Kimisine de çok ağır geliyor. Aslında sancı düzeyi aynı ama kişilerin yapı farklılığı ağrıyı hissetme derecesini değiştiriyor
Ceri5 Hepinize çok teşekkür ederim 😊 2 saat sonra yatışım olacak inşallah heyecanlıyım yaşayan birileri olduğunu bilmek güç verecekti o yüzden sormak istedim bende sonucu benden sonraki arkadaşlar için paylaşacağım
Selence88 Ek66 tabiki dinlendiriyor arada nefes aldırıyor,bebek çıkmaya yakınken sancılar sıklaştığında biraz zorluyor sadece okadar ki oda normal candan can çıkıyor resmen😬
Gizemnurr Bnde korkuyorum suni sancı dan Dr suni ile 4 4 cm acılır sonra epidrual yaparım dedi.. Tabii açılırsaa🤷♀️👀
Meryemkale Ceri5 benim 2cm açılmam ve düzenli sancım vardı Drum yatış verdi en alt seviyede sunide takıldı inanılmaz derecede hızlandırdı açılmamı ilk doğum olmasına rağmen 6 saatte bebeğim kucağımdaydı. Hiç korkmayın çoook konforlu herşeyiyle normal doğum. Adı üstünde herşey normall🌸
Ek66 teletabi anladım çok teşekkür ederim cevapladığınız için, suni ismi bi geriyor insanı, birinden şey duymuştum kendi sancından farklı hiç dinlendirmiyo falan.. Öyle olunca insan korkuyor tabi
Meryemkale Ceri5 4 santimde epidural veriliyor sanırım 6 7 santimde kadar sancı sancı gibi değil zaten
Ayss7 Ceri5 1 gün sancısz sunı vermeden yatırdılar belkı gelır dıye gelmedı 6.30 sabah koydular akşam 8 de kestıler suyumu fln patlattılardı xtn çocuk kakasnı yapms mecbur kestıler hemde popoma kadar yanı kesseler de zordu ıkınmak
FGozde Ceri5 çok çalışın hiç durmayın sürekli pilates topunda hareket yapın , yürüyün, çömelin, ılık duşa girin. Nst çekiminde dinlenirsiniz zaten. Böyle olunca ilerleyen saatlerde sancılar sıklaşınca yorgunluktan uyuya kalıyorsunuz ve daha sonrasında hiç bir şey hatırlamıyorsunuz 😄 dayanıklı olup kendinize güvenin zaten bittim dediğiniz yerde bebeğinizle buluşmuş olursunuz inşallah 🙏
FGozde Benim bebeğimin inmesi uzun sürdü kordonu kısay mış yüzden kanala inemesi uzun sürdü aslında yoksa bir kaç saatte biterdi doğum. 18.05 de doğum oldu saat 12 de hâlâ yüzüm gülüyordu yani suni sancı etkilemiyordu 😊